reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A teraz coś od siebie. Byłam w sklepie. Babka ( mieszka niedaleko ale jej nie widuje poza sklepem )wróciła po jakims długim urlopie i do mnie : a kiedy pani urodziła ? Bo ja słyszałam ze dopiero po wakacjach a to już ... i co jest chłopczyk ? Jak daliście na imie ? A ja do niej ze dalej jestem w ciąży :) dołączę zdj jak byłam w sklepie ubrana Zobacz załącznik 875493

Po prostu wyglądasz super:)

reklama
Mnie to typowo kwas.... więc spróbuję sody.
Ale odbijanie jajkiem to mam jak coś na wątrobie mi leży... poza ciążą to Rapacholin czy Rapaholin jak tam dobry. A skoro wątroba to może i woreczek...

Nie wiem no tak mówiła ze miała i ze wszyscy jej lekarze mówili ze od tego. Próbuj próbuj A znów masz męczarnie ?

Ja młodemu już nic nie kupuję z ciuchów choć mam najmniej z Was ;) ale poczekam jak się urodzi i na bieżąco dokupię... A dla siebie jakieś coś do szpitala to bliżej porodu...

Ja mam dziwny strach ze jak się urodzi to ja stracę pieniędze ( nie wiem czemu mi tak odbija ) i kupuje na zapas- mam już pełne 56,62 i polowe 68 i tak planuje zapełnić te 68 i jechać dalej by wszystko na mnie czekało.

Ja mam dziwny strach ze jak się urodzi to ja stracę pieniędze ( nie wiem czemu mi tak odbija ) i kupuje na zapas- mam już pełne 56,62 i polowe 68 i tak planuje zapełnić te 68 i jechać dalej by wszystko na mnie czekało.

Kobiety w ciąży się boja różnych rzeczy. Mnie to nie dziwi. Sama miałam biedę jak miałam male dziecko i dobrze ze po starszej wszystko było w domu...

reklama
Obaj chłopcy moi byli powyżej tych 4 kg ... :huh:
Ja bym się bardzo ucieszyła jakby tak Ulka miała te 3800.
Z pocałowaniem rączki bym urodziła :laugh2:

No ale nie nastawiam się.
Pewnie będzie rzeźnia ;-) ;)
O to Twoje chłopaki tak konkretnie sobie ważyli :) teraz dziewczynka to może będzie troszeczkę mniejsza :)

Do góry