monami
Fanka BB :)
Ale to nie jest tycie takie obrastajace w tluszcz przecieżnie wiem w czym problem... W trzecim trymestrze bardzo przybiera na wadze dziecko, praktycznie kazda z nas zacznie zatrzymywac w mniejszym lub wiekszym stopniu wode w organizmie, piersi roooosna i się wypelniaja. Nawet jesli urosnie Ci waga to co z tego? Przy maluchu szybko zrzucisz, raz nie dojesz bo bedzie plakac caly dzien, nosic trzeba to dodatkowe kalorie spalasz itd
mi jak woda zeszla, dziecka juz nie było w brzuchu i piersi puste bo maly zjadl, to ubylo 6 kg
nie przejmuj sie waga, tylko dbaj zeby dziecie mialo jak najlepsze warunki do rosniecia
![]()
Ano taki problem ze już przytyłam przed zajściem w ciąże troszkę a jestem niska i każdy dodatkowy kg który mi zostanie spowoduje ze będę z moimi wielkimi piersiami wyglądać jak tocząca się kulka. A oprócz tego ze będę mama jestem tez kobieta i chce wyglądać i czuć się ze sobą dobrze
nie wiem w czym problem... W trzecim trymestrze bardzo przybiera na wadze dziecko, praktycznie kazda z nas zacznie zatrzymywac w mniejszym lub wiekszym stopniu wode w organizmie, piersi roooosna i się wypelniaja. Nawet jesli urosnie Ci waga to co z tego? Przy maluchu szybko zrzucisz, raz nie dojesz bo bedzie plakac caly dzien, nosic trzeba to dodatkowe kalorie spalasz itd
jak będzie mnie mocno bolało, że żadna pozycja nie pomoże to mogę wziąć 2 apapy 
Kamień z serca