reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wywołałaś Wilka z lasu.
BTW nie oczekuj mnie przed 9:00 bo sypiam czasami ;)

A w ogóle dziś coś dupna noc. Spanie na lękach. W kiblu raz się podcieram a tam śluzowy glut... dużo. 4 czy 3 raz w ciągu 2 msc bodaj. Ale gorzej. Bo mnie tak nawala puśka w środku...
Młody nadrabia zaległości nieruszania się... i w ogóle powinnam ogarnąć szkołę B. a póki co wszyscy śpią a ja kawa i forum.

Ja tez czasem mam taki śluz glutowaty. Może to normalne ... już sama nie wiem lekarz mówi ze jest ok tam w środku wiec się nie przejmuje. Ale jak nasz dużo to się nie dziwie ze się stresujesz

Ale napisałyście od wczoraj...ja nerwa wczoraj miałam na wieczór, dalej z ta łazienka, już mieli mi skończyć wannę kafelkować i ostatnie dwie płytki na dnie kartonu okazały się potłuczone:/ a dokładnie tyle brakło.
Mój dzisiaj pojechał do sklepu z którego braliśmy, okazało się, że zostały one wycofane ze sprzedaży :/ i zamiast fioletowego w jednym miejscu wanna nasza będzie miała dwie płytki białe zwykle wrrr, będzie to mało widoczne, bo od strony wc, ale i tak mnie to będzie drażnić ://

Ale napisałyście od wczoraj...ja nerwa wczoraj miałam na wieczór, dalej z ta łazienka, już mieli mi skończyć wannę kafelkować i ostatnie dwie płytki na dnie kartonu okazały się potłuczone:/ a dokładnie tyle brakło.
Mój dzisiaj pojechał do sklepu z którego braliśmy, okazało się, że zostały one wycofane ze sprzedaży :/ i zamiast fioletowego w jednym miejscu wanna nasza będzie miała dwie płytki białe zwykle wrrr, będzie to mało widoczne, bo od strony wc, ale i tak mnie to będzie drażnić ://

A kto kupował i wyliczał ilość płytek ? Wy czy płytkarze? Zawsze się dolicza nie pamietam już ile %albo kilka sztuk płytek zależy jak dużo układasz danego wzoru i kupujesz więcej i trzymasz w domu. Jeżeli nie zużyjesz przy układaniu już. Bo wtedy musisz dokupić na zapas bo płytkę łatwo rozbić tez po ułożeniu. Przykro mi. Wiem jak Cię to będzie drażnić

Z tego co widze z przezornosci zamowilam o rozmiar wieksze te gacie jednorazowe, ale ze mowicie ze takie male to mysle sobie ok, zmierze.
Podarlam pierwsza pare przy probie zalozenia [emoji23]

My juz po wizycie. Mlody przystopowal z rosnieciem, jest teraz w idealnych wymiarach, wazy 1570g :) co najlepsze na chwile stal sie dziewczynka [emoji23] doktorka go bada i mowi oo widze mamy dziewczynke, spanikowana patrze na nia i wyrwalo mi sie „co?!”
Patrzy w ekran spowrotem i mowi o jezu przepraszam, to moszna [emoji23] oby jutro na przeplywach z serduszkiem tez bylo w porzadku.

Co do nog, kazala mi zwiekszyc asmag do 2x2 tabletki, jesli to nie pomoze to mam pojsc na badanie przeplywow w nogach:/ byc moze to poczatki zakrzepicy. Jeszcze tego mi brakuje [emoji23]

Z tego co widze z przezornosci zamowilam o rozmiar wieksze te gacie jednorazowe, ale ze mowicie ze takie male to mysle sobie ok, zmierze.
Podarlam pierwsza pare przy probie zalozenia [emoji23]

My juz po wizycie. Mlody przystopowal z rosnieciem, jest teraz w idealnych wymiarach, wazy 1570g :) co najlepsze na chwile stal sie dziewczynka [emoji23] doktorka go bada i mowi oo widze mamy dziewczynke, spanikowana patrze na nia i wyrwalo mi sie „co?!”
Patrzy w ekran spowrotem i mowi o jezu przepraszam, to moszna [emoji23] oby jutro na przeplywach z serduszkiem tez bylo w porzadku.

Co do nog, kazala mi zwiekszyc asmag do 2x2 tabletki, jesli to nie pomoze to mam pojsc na badanie przeplywow w nogach:/ byc moze to poczatki zakrzepicy. Jeszcze tego mi brakuje [emoji23]

Tez miałam taka akcje z ta dziewczynka. Ja tez wzięłam rozmiar większe jak nosze i tak nic z tego kurde :)

reklama
Do góry