kasiaczek89pl
Fanka BB :)
To ja sobie życzę że skoro to 3 i ma tak szybko pójść to te 4 tygodnie niech coś się rozwija.
Dokładnie. Jeszcze tylko jestem ciekawa jak tam rozwój płuc. No i mamy dwa kilogramy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja sobie życzę że skoro to 3 i ma tak szybko pójść to te 4 tygodnie niech coś się rozwija.
Martabunia, tak. Staram się dobrze pobierać mocz. Ale cały czas mam a to bakterie a to leukocyty. Normalnie jak jakiś brudas. Wrrrr.
Dobrze ze w środę wizyta.
Kasiaczek89pl a czy ta Twoja nerka dała jakiś objaw w wynikach moczu?
To skoro tak chcesz to tak Ci zyczeNa pewno nie moja
Termin mam na 15-19 Ale obym się zmieściła we wrześniu
No! W toalecie podciągałam i mi w ręku zostały...Jakie gacie ? Na tyłku ?
Zróbmy tak, niech każda napisze kiedy urodzi. Ale nie tylko życzenia itp tylko konkretna datę oparta na tym co mówi lekarz i usg i własne przeczycie. Zrobimy sobie każda screen swojego i zobaczymy kto kiedy trafi.
Ja obstawiam 24.09![]()
No! W toalecie podciągałam i mi w ręku zostały...
Mnie od 3 czy 4 nie żeby regularnie ale od przedwczoraj mi się nie zmniejsza o ile nie nasila... i się zastanawiam czy to nie początki końca bo i śluz i skurcze bolesne... wizytę mam 31 jak się nie rozkręci wcześniej nic to zobaczymy co będzie. Może Miki stwierdził że mamy trzeba słuchać?Mnie tak dwa dni rwało i dlatego poszłam dziś
Też tak mi się wydaje. Fajnie się zgrałyśmy.Ja myśle ze z maluchami tez będziemy tu pisać. Może rzadziej ale będziemy.