reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ten rozowy jest slodki na maxa :) i jakbym czekala na Weronike a nie na Leona to kupilabym od razu ;).
A nie boisz sie, ze ten 56 bedzie za maly szybko? Myslalam, ze masz na 62.
Zreszta z nasza pogoda to i we wrzesniu moze byc zimno i plucha. Badz madry i pisz wiersze... no nie wiem co robic w necie zostaly tylko 56 i 62, zreszta ten niebieski mnie jakos bardzo nie urzekl, ale ze w brzuchu mam faceta to nie kupie rozowego ;).
Nie szkoda mi 30zł. :) a jak brałam już tylko ten rozmiar był... najwyżej odsprzedam komuś z jesień/zima/ wczesna wiosna albo oddam do DSM.
Ten niebieski też jest taki milusi. Nie wiem jak Miki będzie duży ale w 31 ważył 1500 wiec nie zapowiada się na kolosa choć może być glizdowaty.

reklama
K...wa! Ja wolę ten deszcz! Duszno dziś i gorąco. Spałam to wstałam mokra! Bartek narzeka że mu gorąco że na nic nie ma siły...
Sorry ale mam dość własnego dziecka! W przyszłym roku muszę mu jakiś obóz surwiwalowy dla ośmiolatków skołować najlepiej dwumiesięczny! A za bratem tak tęsknił że odkąd Kacper godzinę temu wrócił już były bójki, debile itp. Rodzinna sielanka!

Ja mam taki pluszak na jesień 62 z croccodillo (szary z hipopotamem) po Młodym. A na zime granatowy kombinezon (materiał jak kurtka z ociepleniem) z h&m oczywiście że też po Młodym :D i tamten jest 68 bodajze ale nie pamiętam. Myślę że dla dziewczynki mogą być. Załatwię sprawę dziewczynskimi dodatkami :p

Stwierdzam że poza warunkami szpitalnymi nie jestem w stanie was na bieżąco śledzić :p

Ja dziś trochę po domu polazilam. A to pranie a to obiad.. a teraz leżę i odpoczywam bo brzuch się spina. Jest u nas moja mama. Wzięła Kubę na spacer więc mam chwilę dla siebie :)

Ostatnia edycja:
O taki.

Załączniki

• IMG_20180718_162215-1224x1632.jpg
    IMG_20180718_162215-1224x1632.jpg
    432,8 KB · Wyświetleń: 104
K...wa! Ja wolę ten deszcz! Duszno dziś i gorąco. Spałam to wstałam mokra! Bartek narzeka że mu gorąco że na nic nie ma siły...
Sorry ale mam dość własnego dziecka! W przyszłym roku muszę mu jakiś obóz surwiwalowy dla ośmiolatków skołować najlepiej dwumiesięczny! A za bratem tak tęsknił że odkąd Kacper godzinę temu wrócił już były bójki, debile itp. Rodzinna sielanka!

Moje o dziwo dziś się nie pokłóciły jeszcze. Sprzątają w swoich pokojach.

No i super! Nic sie nie marnuje i wszyscy zadowoleni :). Popieram, bo mam wrazenie, ze duzo kupujemy i marnujemy. Ja cos tam dostalam, cos kupilam. Glowie sie nad kombinezonem i przed nami powazna decyzja fotelikowo- wozkowa.
Dziewczyny z Warszawy - gdzie kupowalyscie foteliki i wozki? Musimy pojechac i poprzymierzac do auta i do siebie.

Nie pomogę. Mam po starszym.

reklama
Do góry