reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No jak się z mężem przeprowadziłam do Szklarskiej to musiałam tam pobierać świadczenia z mops a nie tam gdzie byłam zameldowana jak się boisz wysmiania to zadzwoń jutro do mops i się zapytaj najlepiej tak będzie, a jeszcze mimo że mieszkalismy w Szklarskiej to też roliczalismy się z pit w innym mieście to akurat nie ma nic do rzeczy
Dziękuję :* już wszystko rozumiem :)

reklama
Uwielbiam te ruchy w moim brzuchu najlepiej czuć po prawej stronie z boku to chyba rączki..... Nie spałam dziś popołudniu a oczy jak 5zl

Zapomniałam!

Kurde, już którys raz jak młody się rusza słyszę takie... Plumkniecie? Pyknięcie? I mam schizy, że to worek owodniowy pęka. Ale ze mnie schizofreniczka :/
Nie wolno o myszach zapominać.
A te ptkania bulgania to teraz nie ale jak się ożłopię picia to mi tak bulga woda w brzuchu to może i Miłosz jakieś tam fale wytwarza
.. wiesz morza szum ptaków śpiew..

reklama
Do góry