reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zamówiłam mojemu prezent na urodziny, ale muszę coś jeszcze wymyślić, bo to skromnie. Macie jakiś pomysł?
byc-mezem-i-ojcem.jpg

Załączniki

• byc-mezem-i-ojcem.jpg
    byc-mezem-i-ojcem.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 341
reklama
Kuźwa już leżę normalnie padam na pysk ale jest 5 szt jutro 3 na zimno ale to już mąż pomoże bo ja galaretki nie umiem tak profesjonalnie wylewac :eek:

Już 16 dzień zleciał zaraz dzieci wrócę z wycieczki więc korzystam z leżenia, kuchnię ogarnęłam ale ciężko było

Nie znam gościa to co ci mogę doradzić? Co lubi itp.?
Lubi się opierdzielac ;p

A tak serio to mam już dość tych prezentów dla niego. Kupiłam mu bon na strzelnice - zapomniał pójść i się przeterminowal. Kupiłam model do sklejania, bo wielce o nim marzył - do teraz leży w szafce. Puzzli sobie zażyczył - od roku nietknięte. Teraz chyba młotek dostanie, żeby sobie prezenty z głowy wybił ;p

Ja pranie ogarnęłam już caluśkie. Schnie ładnie na dworze.
Zakupy na cały tydzień poczynione i upchnięte w lodówce.
Na obiad były pierogi z kapustą i chlebek zapiekany z ciasta francuskiego (z piersią, tuńczykiem, pomidorkami koktajlowymi, pietruszką i serem feta)
;-) ;)
Ogarne kuchnię teraz, zmyje podłogi i chyba wybędziemy na rowery.

Lubi się opierdzielac ;p

A tak serio to mam już dość tych prezentów dla niego. Kupiłam mu bon na strzelnice - zapomniał pójść i się przeterminowal. Kupiłam model do sklejania, bo wielce o nim marzył - do teraz leży w szafce. Puzzli sobie zażyczył - od roku nietknięte. Teraz chyba młotek dostanie, żeby sobie prezenty z głowy wybił ;p
He he :) mój w zeszłym roku na święta w prezencie wybrał sobie książkę i do teraz przeczytał nawet nie połowę :p także też znane mi są wymarzone prezenty które później leżą .
To może pasek skórzany albo portfel ? :)
Albo bon do jakiegoś sklepu , sportowego, z narzędziami czy coś w ten deseń ;)

Kuźwa już leżę normalnie padam na pysk ale jest 5 szt jutro 3 na zimno ale to już mąż pomoże bo ja galaretki nie umiem tak profesjonalnie wylewac :eek:

Już 16 dzień zleciał zaraz dzieci wrócę z wycieczki więc korzystam z leżenia, kuchnię ogarnęłam ale ciężko było
No nie dziwię się że jesteś zmęczona , jednak to cały dzień na nogach .
Ale 5 ciast to nieźle :)

reklama
He he :) mój w zeszłym roku na święta w prezencie wybrał sobie książkę i do teraz przeczytał nawet nie połowę [emoji14] także też znane mi są wymarzone prezenty które później leżą .
To może pasek skórzany albo portfel ? :)
Albo bon do jakiegoś sklepu , sportowego, z narzędziami czy coś w ten deseń ;)
Portfela podobno nie potrafię wybrać, bo nie wiem co jest ważne w męskim portfelu [emoji14] kurde nie wiem co mu kupić, chyba młotek, bo nie miałam czym szuflad ostatnio zbijać [emoji14]

Do góry