reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@Mama7 ale podobni [emoji5]
A to ja z czasow bycia malym pasozytem :D
IMG_1800.JPG

Załączniki

• IMG_1800.JPG
    IMG_1800.JPG
    327,6 KB · Wyświetleń: 256
reklama
U mnie wiatraki chodzą.
Jeden mam przy lampie, pod sufitem i on nam dupe ratuje tak na codzień. A dodatkowo jak jest już nieznośnie to mam drugi,.mały.
Aktualnie postawiłam sobie na łóżku w sypialni i mnie chłodzi od kostek do cyca :blink:
Wstawiłam wodę na obiad.
Będą pyzy z mięsem dla chłopców a dla mnie pierogi ruskie.
Zostały mi z ostatnich obiadów i zamroziłam. W sam raz na dziś żeby nic nie musieć robić

A apropos położnej to dziś mnie dodatkowo uraczyła opowiastką, że niedawno była na patronażu u takiej jednej mamy.
No i powiedzmy że wyszła w poniedziałek A ona we wtorek czy środę tam była i co?
Dziecko było w tym upale na dworze, w wózku, wbodziaku tylko i bez czapki.
No.zgroza
I się mnie pyta "no wyobraża sobie Pani?"

A ja sobie myślę że jasne że sobie wyobrażam. Drugi syn urodzony 27 sierpnia, 29 byłam z nim w domu już a 30 na.dworze też bez czapki bo ciepło było.
No ludzie.
Sama niech czapkę założy w te gorączki.

A apropos położnej to dziś mnie dodatkowo uraczyła opowiastką, że niedawno była na patronażu u takiej jednej mamy.
No i powiedzmy że wyszła w poniedziałek A ona we wtorek czy środę tam była i co?
No.zgroza

A ja sobie myślę że jasne że sobie wyobrażam. Drugi syn urodzony 27 sierpnia, 29 byłam z nim w domu już a 30 na.dworze też bez czapki bo ciepło było.
No ludzie.

Moja koleżanka identycznie obrobila inna laske ze wsi do mnie. A ja do niej właśnie tam. Sama se czapkę załóż jak upał zerowiatru

No.zgroza

No ludzie.
Polskie dziecko za granicą poznasz po czapeczce :D w taka pogodę, to nawet pielucha to o jedną warstwę za duzo [emoji14] mam nadzieję, że mina te upały, zanim młody wyjdzie, bo będę go chyba cała dobę w wodzie trzymać. Bez czapki, o zgrozo. Wolajcie mops [emoji23]

reklama
Do góry