reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Też bym poszła pewnie z ciekawości spróbować chociaż jednego dania ;)
A to ciasto nawet brzmi pysznie :D
Nie znasz dnia ani godziny kochana , ja tyle czasu się denerwowałam o jak już odpuściłam to mała za chwilę pojawiła się na świecie :)
Nie no ja się nie nakrecam, bo wiem że wyjdzie kiedy przyjdzie jej czas:) moje dwa wymarzone terminy minely:D tylko tak jak Ty pisałaś, ja leżałam 4 miechy, straszyli przedwczesnym porodem, odmówiła.m sterydow, do tego ta kłótnia z mężem...że człowiek ma dość i chciałby rozpocząć nowy etap:) ale chcieć to jedno:D
Ucalujcie dzieciaczki od forumowych cioc:):)

@kasiak85 powodzenia na wizycie , czekam na wieści

@KatiNails fantastyczne wiadomości , w domku juz bedzie komfortowo a ta mała twoja to cukiereczek , widze podobieństwo do ciebie z wyglądu :)

@Ewka34 i @klaudiaa975 ciesze sie , ze znajdujecie czas napisać tu jeszcze do nas co u was słychać , powolutku szwy przestaną bolec , najgorsze pierwsze dni .

Mam wyniki GBS- sa ujemne .

Czy tylko mnie dzis tylko tak boli głowa ?

Trzymajcie kciuki za córkę mojej najlepszej przyjaciółki. Właśnie do mnie dzwoniła, że młodej wody odeszły i karetką pojechała do szpitala. Dziewczyna ma termin na 24 sierpnia, więc kciuki za dzieciątko żeby zdrowe było :)

Trzymajcie kciuki za córkę mojej najlepszej przyjaciółki. Właśnie do mnie dzwoniła, że młodej wody odeszły i karetką pojechała do szpitala. Dziewczyna ma termin na 24 sierpnia, więc kciuki za dzieciątko żeby zdrowe było :)
Kochana na pewno będzie dobrze! Moja Maja miała termin na 21 sierpnia! Urodziłam w nocy z piątku na sobotę i już jesteśmy w domu! Więc wiem co mówię!

Trzymam kciuki :) i tym bardziej nie mogę się doczekać kiedy ja się rozpakuje. Już dziś 25 min po schodach zaliczone, czekam na mojego żeby zupkę Meksykańska zrobił [emoji5]

Kochana na pewno będzie dobrze! Moja Maja miała termin na 21 sierpnia! Urodziłam w nocy z piątku na sobotę i już jesteśmy w domu! Więc wiem co mówię!
Właśnie czytałam i kochana, moje serdeczne gratulacje :) A maleństwo gdzieś w poście widziałam, małe cudo. Te dzieciątka są takie słodkie wszystkie :) i tak pięknie pachną...

U mnie dziewczyny też szybko były gotowe do wyjścia, bo rodziłam w piątek wieczorem, a mogły w poniedziałek już iść do domu, tylko ja musiałam dzień później... a i tak obawiam się, że czeka mnie szybsza wizyta u gienia (albo co gorzej na SORze) bo jakieś dwa guzki pod blizną mi się zrobiły.

To nasza mała okruszynka [emoji173]️
IMG_20180730_151754.jpg

Załączniki

• IMG_20180730_151754.jpg
    IMG_20180730_151754.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 462
reklama
Właśnie czytałam i kochana, moje serdeczne gratulacje :) A maleństwo gdzieś w poście widziałam, małe cudo. Te dzieciątka są takie słodkie wszystkie :) i tak pięknie pachną...

U mnie dziewczyny też szybko były gotowe do wyjścia, bo rodziłam w piątek wieczorem, a mogły w poniedziałek już iść do domu, tylko ja musiałam dzień później... a i tak obawiam się, że czeka mnie szybsza wizyta u gienia (albo co gorzej na SORze) bo jakieś dwa guzki pod blizną mi się zrobiły.
To idź idź żeby nie zrobiło się jakieś zapalenie nieprzyjemne.
Także 36+4 u nas więc u córki Twojej przyjaciółki będzie wszystko dobrze! To są już duże dobrze rozwinięte dzieci :*

Do góry