Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam dzbanki filtrujące do wody [emoji106]Jeju, ja przed chwila 3 butelke otworzylamu nas teraz dziennie schodzi zgrzewka wody, zbankrutujemy jak tak dalej bedzie goraco
![]()
Rozumiem, ze nie bylo mnie caly dzien w domu: lekarz, odwiedziny u siostry, ale Wy piszecie jak szalone. Kiedy ja to przeczytam ?!![]()
Przeżyjesz.Ja nie. Spróbowałam zrobic masaż krocza. Ja pierdziele, nie przeżyje tego porodu. Blizna jest OGROMNA i boli...
Raczej nie zniknie.Przeżyjesz.
Ty 4 lata masz tą bliznę?
Ja tez pamietam te bulke, ktora Goj zjadla przed glukozaW ogóle normalnie ja mam taka chora pamięć.
Nawet szefowa się mnie bała bo pamiętałam wszystko, co do dnia i tego jak była ubrana itp.
Ale zdarza mi się zapomnieć takie proste sprawy. Np zabrać psa jak idę z nim na spacer![]()