A może jadłaś coś albo młody coś gniecie?No miałam ten mocz dziś zrobić i zawaliłam. Walne se właśnie Tylko to tak jakby z lewej troszkę a ja miałam prawa zrąbana nerkę ... hmmm wzięłam nospe i co tam mam i będziemy widzieć
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ja czekam na moja, a raczej mlodego komode z ikei (ponoc rzucili
). Nie pojechalam, bo mi brzuch swirowal
, a chcialam do Swiata Dziecka pojezdzic wozkami
.
Robie lody truskawkowe - pierwszy raz w maszynie z Lidla, krora dostalam od siostry. Kreci i buczy- zobaczymy jaki bedzie efekt.
Moj moz ma zajsc do Swiata Dziecka i podpytac o promocje- jak sie wyda chyba 6 stow to mozna dosac 150 zl rabatu. To a propos zakupu nowego fotelika
. Rozmawialismy. Zobaczymy czy wrocii z fotelikiem czy tylko z informacja
.
Robie lody truskawkowe - pierwszy raz w maszynie z Lidla, krora dostalam od siostry. Kreci i buczy- zobaczymy jaki bedzie efekt.
Moj moz ma zajsc do Swiata Dziecka i podpytac o promocje- jak sie wyda chyba 6 stow to mozna dosac 150 zl rabatu. To a propos zakupu nowego fotelika
Ostatnia edycja:
kasiaczek89pl
A może jadłaś coś albo młody coś gniecie?
No chyba ze młody. Kij póki nic więcej się nie dzieje to zlewam.
18grudzien
A termin ogólnie na kiedy masz? Jakbyś miała rodzic snHej, zaraz Was doczytam a tak na szybko...wizyta u lekarza ok, mała waży w 32+4 około 2100g, serduszko ok, pęcherz moczowy ok, kręgosłup ok, łożysko ok, wody płodowe też. Będzie jednak CC, nie wiem jak to do konca jest ale lekarka mi tlumaczyla ze po jednym cięciu przy porodzie SN nie podają leków naskurczowych tylko licza ze organizm sam wywola skurcze i całą akcję a u nas w razie W anestezjolog tylko na I zmianie na ginekologii na rano a tak to sciagaja z innego oddziału ale to wiadomo trwa dłużej a ja wiem po pierwszym porodzie ze cenna kazda minuta. Moja lekarka bardzo ostrozna jest i nie chce ryzykowac, takie odnosze wrazenie wiec chyba z zalem jej poslucham i jednak CC będzie około 10 wrzesnia.
kasiaczek89pl
Kurde młoda mnie zirytowała jakims głupim pytaniem a ze drapałam oko akurat to se wyrwałam trzy czy cztery rzęsy [emoji23]
18grudzien
Kuźwa po raz pierwszy w życiu miałam że z nerwów chciałoby mi się zygac dosłownie!!! Myślalam że się nie przejmuje ale jednak Ehhhh poryczalam sobieTo pewnie przed Tobą bezsenna noc...
18grudzien
Poryczalam sobie ehhhWrócą całe i zdrowe. Nie martw się. Ale doskonale rozumiem.
reklama
kasiaczek89pl
Kuźwa po raz pierwszy w życiu miałam że z nerwów chciałoby mi się zygac dosłownie!!! Myślalam że się nie przejmuje ale jednak Ehhhh poryczalam sobie
Nie dziwie się. Trzymaj się cieplutko