reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mi się laktator przydał już w szpitalu przy nawale, mała miała żółtaczkę, zabierali ją na naświetlania i myślałam że mi cycki pękną, dali mi w szpitalu Medela ale stara wersję i tak ciągnął...myślałam, że mi cycochy pourywa :-D mąż kupił bodajże Canpol Easy start jakoś tak i był wg mnie super. Przydał się też po powrocie ze szpitala bo z małą była walka bo tak ją raczyli w szpitalu butelką ze wolała ją niż trudzić się z ciągnieciem cycka więc odciągałam często swoje i dawalam z butelki...ehh...jaka ja byłam durna, pierwszy poród...teraz wiedziałabym więcej. Zawsze można kupić w aptece chociażby ręczny.

reklama
Wcześniej dostałam budyń. Nie zrobiłam zdjęcia , ale będę relacjonowała co i jak. [emoji16] Dziś się śmieje , a jutro będę wymiotowała po czymś takim. Zapytam swojej pani doktor czemu mam tak dobraną dietę wysokobiałkowa [emoji16]

Może lekarz , który mnie przyjmował nie lubi mojej pani doktor i chciała mi zrobić na złość [emoji16][emoji16][emoji16]

Wcześniej dostałam budyń. Nie zrobiłam zdjęcia , ale będę relacjonowała co i jak. [emoji16] Dziś się śmieje , a jutro będę wymiotowała po czymś takim. Zapytam swojej pani doktor czemu mam tak dobraną dietę wysokobiałkowa [emoji16]

Może lekarz , który mnie przyjmował nie lubi mojej pani doktor i chciała mi zrobić na złość [emoji16][emoji16][emoji16]
Toż to jakaś głodówka a nie dieta wysokobiałkowa :p

reklama
Do góry