reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
To nie jest tak, że my się od niej odwróciliśmy. Ma nas na codzień, ale jak tylko znikamy, to ona w jakiś szał wpada. Ostatnio pojechała nad morze na kilka dni z koleżanką. Tak się cieszyliśmy, bo to dobry znak, że się w końcu wyrwała z domu. A ona co godzinę smsy do nas pisała co robimy i gdzie jesteśmy. I to jednocześnie i do mnie, i do narzeczonego. Jak tylko możemy, to jesteśmy do jej dyspozycji. Ja też otwarcie nie mówię, że mam jej dosyć, bo nie chce nikomu sprawiać przykrości.
Nie twierdzę, że się odwróciliście. Przecież dzieci kochają swoją matkę jaka by nie była. Znam po prostu takich ludzi, którzy chcą się czuć potrzebni, sama doświadczyłam trochę, ci ludzie nie widzieli jak bardzo wpieprzali się w nasze życie.
Chyba że ona się martwi o was?? Straciła męża i uspokaja się, kiedy wie gdzie jesteście, co robicie. Ale to musi być wkurzające dla was, ta wieczna kontrola. Moja teściowa na początku chciała ustawiać syna, rządzić nim. Bywało ciężko. Jak się urodziło dziecko to już w ogóle była tragedia, choć razem nie mieszkaliśmy, a mój mąż nie umiał pogadać z mamą. Więc ja kiedyś wzięłam sprawy w swoje ręce i oczywiście zostałam tą najgorszą. Teraz jest lepiej po latach. Moja mama też ma trudny charakter. Więc nie zawsze tylko teściowa jest ta zła (mam na myśli moją sytuację ;)). Czasami na teściową mogłam bardziej liczyć niż na własną matkę.

Tak zrobię, obiecałam sobie że jak dziś test wyjdzie ujemny to jutro pojade. A może do jutra @ sie pojawi po prostu. Zobaczę, jak nie teraz to za miesiąc się uda zajsc :)
Mój poprzedni cykl był wydłużony, 6 dni się @ spóźniła!! Co mi się nigdy nie zdarza. Więc bywa i tak.
Ale życzę dwóch kreseczek.

Cykle 23 dniowe, krótkie! Z punktu widzenia starania się o dziecko super :D
Tak, bo krótko czekam na @, czasem mnie dziwi, że mam owulację w ogóle :D.
Teoretycznie w ciągu roku mam więcej szans na zajście, niż kobieta, która ma cykle ponad 30 dniowe.
Ale są minusy, czasami 2 razy w miesiącu mam @!!

reklama
Kurde. Jak robie siusiu, mam mikro rozowe na papierze. Dzwonilam do gina. Mowil, ze to absolutnie zaden powod do zmartwien i jakby bylo na gaciach jakiekolwiek plamienie to jutro wizyta.

Do góry