reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też wole na golasa . Rano i tak prysznic na ochłode muszę brać. Dziś to już serio chyba najwyższą z najwyższych temperatur...masakra .
Rolety zaciągnięte i czekam na 18 z niecierpliwością bo mamy ta sesję w plenerze :-p

reklama
@martabunia to dobrze, ze jestes w szpitalu i jest juz Twoja pani doktor, bedziesz miala wszystko na biezaco monitorowane, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok![emoji1364]
@seremida juz o tym rozmawialam ;) mowila, ze spoko moge sobie zjesc pierwsze sniadanie mniejsze, a potem w drugim troche dolozyc, chyba ze wlasnie dojdzie do sytuacji, ze bede glodowac to wtedy insulina :)

Tez spimy na golasa oboje :p ale powiem Wam, ze mimo tego ze juz jest upal to jakos przyjemnie bylo na dworze jak bylam na tych zakupach, chyba nawet lepiej niz w mieszkaniu. Nie wiem czy to juz kwestia przyzwyczajenia do skwaru czy co :p

Czekam z tęsknotą na panią doktor . Normalnie proszę Boga ,żeby było tak ,żeby na pewno dla małej nie było zagrożenia i żebym wyszła stąd jak najszybciej.
Marta jeśli te obrzęki masz z winy nerek to nawet gdy nie ma zagrożenia dla Młodej istnieje realna szansa zagrożenia dla Ciebie. Więc leż i odżywiaj się bo widać po wadze że dieta Ci służy ;)

Hejo hejo :) u mnie też słabo ze snem...

Kasia.. Niezli Ci lekarze, ja to nie mam słów że aż takie rozbieżności mogą być typu rozwarcie na 4 cm vs brak rozwarcia....
Nosz !!!

Marta a waga elektroniczna czy taka jakby na odważniki metalowa? :) ostro. A mówią że na szpitalnej diecie się chudnie. A tu proszę, kraj mlekiem i miodem płynący.

Ja niestety znowu dziś przekroczyłam cukier 103 :( daje sobie czas do końca tygodnia, a w poniedziałek wbijam do Diabetologa. Martwię się czy nic się nie stanie dziecku. Wkurza mnie to wszystko już.

O 16 40 wizyta, to przynajmniej zobaczymy co u maluszka. I co z tym czopem. Bo wczoraj w szpitalu baba stwierdziła że czop to jeszcze jest... Kur. Waa. Każdy swoje. Niech już wróci mój Bartosz z tego urlopu, nie miał kiedy się urlopowac tylko w sierpniu. Jakby nie mógł w październiku :p
Nie zapomnij o relacji po wizycie.

reklama
Witajcie...wstałam po 8, a dopiero śniadanie wcisnęłam w siebie, było mi niedobrze, myślałam, że zemdleje jak wstałam z łóżka :( nie wiem, czy to wina pizzy na kolację zapijanej fanta czy igraszek z moim S :D już jest troszkę lepiej, wiatrak chodził całą noc, teraz też nie wyłączyłam.
Ja dzisiaj robię krupnik, tylko nie wiem jak, bo nigdy nie robiłam :D nie mam siły nawet z łóżka wyjść, a ja tak zawsze kochałam lato i upały...podejrzewam, że jakbym w ciąży nie była to by padało całe lato jak w tamtym roku :D
Ktoś chwalił się łazienka to może ja tez
DFA4058F-448F-47FF-8D3D-BAE9D3ACF02B.jpeg
Tez nie mam kombinezonu ani kury..hmm nie chce w październiku rodzic!kurcze wizyta dopiero za 2 tyg, ciekawa jestem co u mojego małego

Załączniki

• DFA4058F-448F-47FF-8D3D-BAE9D3ACF02B.jpeg
    DFA4058F-448F-47FF-8D3D-BAE9D3ACF02B.jpeg
    915,5 KB · Wyświetleń: 138
Do góry