reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zapomniałam zdjęcia :)

Załączniki

• 20180808_172325.jpg
    20180808_172325.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 94
Serio? Ja nie znam dzieciaka w moim otoczeniu, ktore nie lubi ruskich :o sama jako dziciak kochalam pierozki i do teraz milosc zostala <3
3 pierwsze rzeczy ktore zjem po porodzie: pizza, pudelko lodow czekoladowych i talerz ruskich [emoji7][emoji23]
Ja pierwsze 3 rzeczy, które zjem po porodzie to będzie pączek [emoji23], pizza i gofr z bitą śmietaną i polewą czekoladową :D

W końcu dostarczyli wszystko do sklepu i mogę jutro odbierać wózek, fotelik i bazę uff. W piątek przyjdzie stolarz montować mi meble do przedpokoju, drzwi do salonu i stolik oraz pawlach do kuchni, a w sobotę P mi obiecał rozłożyć już mebelki dla małej. Będę mogła dokończyć pranie i wszystko poukładać już. Bo tak to wszystko jest wszędzie upchane, bo miejsca na nic nie ma :D

Moje drogie zostało mi 30 dni aż ciężko mi uwierzyć tym bardziej że to moje pierwsze dziecko i nie wiem jak to będzie [emoji847][emoji8]
Mi zostało 27 dni do CC chyba że coś szybciej się ruszy [emoji4]
Ja pierwsze 3 rzeczy, które zjem po porodzie to będzie pączek [emoji23], pizza i gofr z bitą śmietaną i polewą czekoladową :D
Nie rób smaka [emoji23]

reklama
Do góry