reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja to chyba pójdę z muzyka w metal, bo tam dużo drą japę to zawsze mogę udać że śpiewam a nie krzyczę [emoji14]
No i mały przyzwyczajony to raźnie mu będzie :)
Ja jestem dziwna, bo mnie metal usypia [emoji14] jak już to jakiś hardcore, albo punkowe klimaty. Ale jakoś mi pasuje ścieżka dźwiękowa do peaky blinders :D

My tu prawie wszystkie mamy kombinezony.
Hahahaha.
A połowa ten sam, z tej samej wyprzedaży w smyku :)
A u Ciebie chłopiec czy dziewczynka ?
Edit.
Doczytałam "małego" więc chłopiec ;) A imię ?
Hehe no to myślę, że te kombinezony się chyba raczej nam nie przydadzą [emoji23] dokładnie będzie syn pierworodny [emoji1] Oskar

Ja też mam łożysko na przedniej ścianie ale ruchy czyje bardzo wyraźnie i coraz mocniej obrywam. Wczoraj młoda kopytko wsadziła mi pod zebra wręcz pod cyckiem mi gdzieś tam kopytkowala. Bolało jak jasna cholera
A w którym tygodniu jesteś?? U mnie to właśnie bardzo różnie z tymi ruchami. Raz mnie tylko synek zlapal za pęcherz tak, że zgielam się w pół [emoji16]a tak to ruchy są dla mnie całkiem bezbolesne

reklama
Do góry