miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
To szkoda nerwów czy będziesz odpowiadać na zaczepki? Masło maślane
Koniec tematu.
Szkoda, ale jestem „zażarta” i nie umiem obejść tego heh. Ale już luzik..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To szkoda nerwów czy będziesz odpowiadać na zaczepki? Masło maślane
Koniec tematu.
Tak jednorazowy 1000Dziekiizaznaczyłam
to jest ten dodatek 1000zl jednorazowy tak ?
Jasnedo 17 sierpnia mamy czas to już muszę w sumie się ustawić. Chyba na przyszła sobotę
![]()
Dziewczyny jskie macie pomysły na jutrzejszy obiad? Wczoraj pisałyście o lasagne i dzisiaj zrobiliśmy. Wszyscy w domu mega zadowoleni z obiadu. Mi jakoś ostatnio pomysłów brakuje.
Wszystko będzie dobrze! Nawet nie ma innej opcji! Cały czas myślę o Was.Bardzo dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie miłe słowa wsparcia:*
Mam temp 38,3, głowa mi pęka. Jestem po pierwszej dawce antybiotyki. Teraz dozylnie paracetamol. Za godz pobór krwi na ftp, jak rośnie, to oksytocyna i próbujemy rodzić. Jak nie pójdzie to cc... oby z malutką było dobrze wszystko.
Super! Ja dzisiaj z córka tańczyłam, ale Leo to nie ruszyło hahaA ja mam dobrze, nie musze nic robić bo jutro moi rodzice robią impreze z okazji 30 lecia ślubu i będzie pyszne jedzonko
Może trochę potańcze to Jagódka wyskoczy ?![]()
Co u Ciebie Kochana? Bardzo dlugo sie nie odzywalasWitam Was kochane;* nie jestem na bieżąco ale po profilowych widze ze sporo mam rozpakowanychgratuluję; *
Właśnie miałam zrobić zdjęcie ale mi wyleciało z głowy i schowałam u córki w pokoju. Jak jutro nie zapomnę to zrobię i pokażePochwal się gotowym kocykiem.