miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Czy Waszym dzieciom w pierwszych dniach życia też ulewalo się na mocno żółty kolor???
Nie nic takiego nie miałyśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy Waszym dzieciom w pierwszych dniach życia też ulewalo się na mocno żółty kolor???
Trzymam kciuki ❤❤❤❤Jestem w szpitalu. O 8 odeszły mi wody. Jakoś ok. 11 byłam w szpitalu. Przyjęli mnie na oddział, ale skurcze są jeszcze nieregularne. Więc spędzę tu pewnie trochę czasu. Chciałam przyjechać, jak najpóźniej i jeszcze będę czekać[emoji852]
Jestem w szpitalu. O 8 odeszły mi wody. Jakoś ok. 11 byłam w szpitalu. Przyjęli mnie na oddział, ale skurcze są jeszcze nieregularne. Więc spędzę tu pewnie trochę czasu. Chciałam przyjechać, jak najpóźniej i jeszcze będę czekać[emoji852]
Wiesz co, czop już dawno odchodził. Skurcze mam od kilku dni... Ale takie okresowe. A dziś rano wstałam i odeszły wody. Teraz mam skurcze tylko. Fakt, że bolą coraz bardziej, ale jeszcze są nieregularne.O kurczę więc może być idealnie w termina miałaś jakieś wcześniejsze objawy czy tylko wody poszły?
Trzymam kciuki za was!
PowodzeniaWiesz co, czop już dawno odchodził. Skurcze mam od kilku dni... Ale takie okresowe. A dziś rano wstałam i odeszły wody. Teraz mam skurcze tylko. Fakt, że bolą coraz bardziej, ale jeszcze są nieregularne.
Wiesz co, czop już dawno odchodził. Skurcze mam od kilku dni... Ale takie okresowe. A dziś rano wstałam i odeszły wody. Teraz mam skurcze tylko. Fakt, że bolą coraz bardziej, ale jeszcze są nieregularne.
Moja byla naswietlana caly dzien i noc i pol dniaDziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.
My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?
@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .
Moja w sobote puscila zoltego pawiaCzy Waszym dzieciom w pierwszych dniach życia też ulewalo się na mocno żółty kolor???