oluchapoducha
Fanka BB :)
Goj podaj przepis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic [emoji23] przeciwbólowo mogę paracetamol jedynie.@seremida. ty akurat najlepiej wiesz co z tym paluchem zrobić..
To żadna filozofia piwo lub woda mocno gazowana mąką jajkoGoj podaj przepis
Ew. okład z sody na opuchluznę...Nic [emoji23] przeciwbólowo mogę paracetamol jedynie.
Jak P skończy się operacja to może podejdę tak poza kolejką do ortopedy do gabinetumoże coś poradzi
Hihi mąż wczoraj zrobił ciasto więc dziś nasmazylamTy kusicielkoteż bym zjadła
![]()
Zostało chyba tylko się oszczędzać i okladac lodemMój ma dyżur do jutra rana akurat [emoji23] fikołka nie zrobiłam, ani więcej się nie poturbowałam, więc o tyle dobrze.Ogólnie z doświadczenia wiem, że małego palca nawet nie składają, nie gipsują, nie usztywniają. RTG chyba w ciąży mi nawet nie zrobią, więc nie wiem, czy jest sens iść tam siedzieć.
Mój mąż ma tajemniczy przepis z czasów jak jeszcze w cukierni pracował stąd takie dobre i nie gumowe a gofrownica taka domowa zwykła najtańsza za 50zl bodajżeStarania fajne takie zdjęcia dla porównaniaa gofry wyglądają super, ja zawsze lubię takiego zjeść nad morzem
tu w stolicy nie jadam takich rzeczy, tym bardziej sama nie robiłam nigdy, chyba trzeba mieć dobry przepis. Ja naleśników nie potrafię smacznych usmażyć nawet. Ostatnio za to upiekłam którejś z was z przepisu te muffiny bananowe
następnym razem dodałabym do nich orzechy włoskie pokruszone
![]()