reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
O rety transfuzja ? Nic mi o tym nie mówili :( tylko , ze u nas było jakies podwyższone ryzyko ze względu na krew moja i dziecka - nie zrozumiałam o co chodzi . Ja mam 0 rh + a malutka B rh+ . I jak dopytywałam ile to moze potrwać to mi powiedziała lekarz , ze wynik 15 nie jest jakis bardzo zły .
U nas takie same grupy krwi ☺

Używany za 170 zł :) dużo koleżanek miało ten leżaczek i widziałam jak się sprawdza. I nie żałuję. Przy trzecim też go będę chciała

Chyba tez sie skuszę na ten leżaczek :)
Podziwiam ze juz planujesz trzecie dziecko, ja póki co nie chce słyszeć o drugim a moj partner codziennie mowi o braciszku dla małej. Zwariował :pp

Chyba tez sie skuszę na ten leżaczek :)
Podziwiam ze juz planujesz trzecie dziecko, ja póki co nie chce słyszeć o drugim a moj partner codziennie mowi o braciszku dla małej. Zwariował :pp
Haha myślę :D ale kolejne będzie za kolejne 4 lata [emoji8][emoji23] jak dla mnie idealna różnica wieku :D nie za dużo, ale starszak już na tyle samodzielny i do dogadania że trzecie będzie jak Aleks będzie miał 8/9 lat a Maja 4/5 :) ja 'rodze' przez cc. Teraz druga cc przeszłam jeszcze lepiej niż pierwsza :) chociaż na pierwszą też nie narzekam :D więc trzecie i ostatnie też będzie przez cc [emoji14]

Haha myślę :D ale kolejne będzie za kolejne 4 lata [emoji8][emoji23] jak dla mnie idealna różnica wieku :D nie za dużo, ale starszak już na tyle samodzielny i do dogadania że trzecie będzie jak Aleks będzie miał 8/9 lat a Maja 4/5 :) ja 'rodze' przez cc. Teraz druga cc przeszłam jeszcze lepiej niż pierwsza :) chociaż na pierwszą też nie narzekam :D więc trzecie i ostatnie też będzie przez cc [emoji14]
U mnie najgorzej to donosic ciąże. Tzn syna wstrzymali mi w 34 tc i urodziłam idealnie w terminie. A małej mi w 36tc nie wstrzymali. Mimo że cała ciąża książkowo. Żadnych zwiastunow na wcześniejszy poród. I zaczyna się potem nagle...

Mąż dziś pierwszy dzień w pracy po opiece [emoji23] więc prysznic trzeba brać w towarzystwie [emoji23]
Dzięki temu kto wymyślił ten leżak [emoji23] włączyłam jej kołysanki z tego kwiatka i śpi jak zabita [emoji23] Zobacz załącznik 888065
Teraz się zastabawiam czy ja jestem skrajnie nieodpowiedzialna.. bo ja tego bujaka nie biorę tylko zostawiam w salonie i idę brać szybki prysznic [emoji16]
Ale dla mnie on jest ciezki żeby go nosić [emoji16]
Kupilas nowy czy używany?
Znalazłam ofertę niby w stanie idealnym za 200 zł i tak myślę czy to się opłaca:)
Ja mam używany za 120 i fajna sprawa choć byłam raczej sceptycznie nastawiona :)

Mój mały w czwartek 3440g a dzisiaj 3680g :)

Teraz się zastabawiam czy ja jestem skrajnie nieodpowiedzialna.. bo ja tego bujaka nie biorę tylko zostawiam w salonie i idę brać szybki prysznic [emoji16]
Ale dla mnie on jest ciezki żeby go nosić [emoji16]Ja mam używany za 120 i fajna sprawa choć byłam raczej sceptycznie nastawiona :)

Mój mały w czwartek 3440g a dzisiaj 3680g :)
Eee ciężki nie jest [emoji23]
Ja to mam schize że jej się uleje i się zadławi. Niby Aleks w domu i jakby się coś działo to by mnie zawołał no ale.. Wodę puszczę nie będę słyszeć. A jak coś się będzie dziać zanim wylece z łazienki to też czas [emoji23]

reklama
Eee ciężki nie jest [emoji23]
Ja to mam schize że jej się uleje i się zadławi. Niby Aleks w domu i jakby się coś działo to by mnie zawołał no ale.. Wodę puszczę nie będę słyszeć. A jak coś się będzie dziać zanim wylece z łazienki to też czas [emoji23]
Oczywiście nie lecę na każde byle kwekniecie jak z Aleksem miałam ale lubi jej się ulac [emoji23]

Do góry