GoJ
Fanka BB :)
Bo nigdy nie miałam chorób wenerycznych i nie chcę bezsensu obciążać org. dziecka.A dlaczego nie chcecie w przypadku naturalnego porodu zabiegu Credego? Jakby nie było w jałowych warunkach dziecko rodzić się nie będzie..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo nigdy nie miałam chorób wenerycznych i nie chcę bezsensu obciążać org. dziecka.A dlaczego nie chcecie w przypadku naturalnego porodu zabiegu Credego? Jakby nie było w jałowych warunkach dziecko rodzić się nie będzie..
Dla mnie w ogóle szczepienie noworodków to pomyłka. Nie znajduje żadnego powodu, dla którego miałoby się to robić, kompletnie. Wybaczcie, ale nawet zwierząt się tak nie szczepi. Ilość tych szczepień i ich kalendarz w Polsce mnie przeraża. Ale to jest bardzo, bardzo rozbudowany temat, nie czuje się kompetentna, żeby udzielać rad w tej kwestii. Nawet środowisko medyczne jest bardzo podzielone jeśli chodzi o szczepienia. Mogę tylko napisac, że to sprawa ważna i warto nad tym przysiąść przed podjęciem decyzji, a szczepić też z rozwagą i pilnować, żeby dziecko było w pełni zdrowe - obsluchanie przez lekarza to, jak dla mnie, słaba kwalifikacja.Podziwiam Twoje samozaparcie [emoji4]marnujesz się dziewczyno. Myślę że byłabyś świetna położna.
Zapytam w takim razie bo wiem, ze sie na tym znasz czemu jesteś przeciwna szczepienie maluszka na gruźlicę jeszcze w szpitalu ?i generalnie co sądzisz o tych wszystkich dodatkowych szczepieniach
Mam podobnie tzn. jako dziecko więcej łez wylałam niż zjadłam a teraz nie gardzę... szczególnie gdy jest z syropem malinowym takim robionym tuż przed podaniem..Moja zmora z przedszkolaale jako dorosła to lubię mannę
![]()
Jejku kochana trzymaj się napewno wszystko będzie dobrze!!! Nie dopuszczaj złych myśli,Wada wrodzona przepuklina przeponowa i to jeszcze ciężki przypadek. Moja malinka jedzie do Zabrza.a my mamy się szykować na najgorsze módlcie się za nią błagam
Idę sobie manne przez Was zrobićMam podobnie tzn. jako dziecko więcej łez wylałam niż zjadłam a teraz nie gardzę... szczególnie gdy jest z syropem malinowym takim robionym tuż przed podaniem..
36+6 wczoraj pisałaW którym tygodniu urodzilas swoją córeczkę? I jak czytałam o tej przepuklinie to ze ona jest wykrywalna jeszcze w plodzie.
Trzymam mocno kciuki za małą a Tobie gratuluję. Nie wyj. Dowiaduj się. Trzymaj dzielnie.Nie wiadomo czy w czasie wkładania tej rurki zaraz po porodzie nie uszkodzono plucka. A może to być zapalenie płuc i wogole milion innych byciow. Przez tą bolerioze też nie wiadomo co z karmieniem czy można przy tych antybiotykach. Nic nie wiem leże i wyje.
Teraz doczytałam. To na USG tego nie było widać czy coś? Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Wypisujesz się i jedziesz do niej?Wada wrodzona przepuklina przeponowa i to jeszcze ciężki przypadek. Moja malinka jedzie do Zabrza.a my mamy się szykować na najgorsze módlcie się za nią błagam