reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jutro obudzimy sie w innej Polsce :tak:
Od razu mi lepiej. Można ogłosić IVRP za niebyłą? Ktoś powinien. :rofl2:

Piotruś za to zasypia z pieluszką na twarzy. Bez tego nie ma szans - często by w ogóle zasnął (choć śpiący jak diabli) muszę mu ją przytrzymywać, bo sobie ściąga. A gdy ściągnie - nie zaśnie. I błędne koło...

reklama
Od razu mi lepiej. Można ogłosić IVRP za niebyłą? Ktoś powinien. :rofl2:
no nie wiem, prezydent nadal pozostał:crazy:

Piotruś za to zasypia z pieluszką na twarzy. Bez tego nie ma szans - często by w ogóle zasnął (choć śpiący jak diabli) muszę mu ją przytrzymywać, bo sobie ściąga. A gdy ściągnie - nie zaśnie. I błędne koło...
a Michał jak ma coś na twarzy to się zapowietrza

I jakoś tak od razu weselej :rofl2:

Piotruś pod pieluszką się nie zapowietrzył nigdy - składam ją tylko na pół, więc pełen przewiew. No a bez niej nie ma szans na zaśnięcie w łóżeczku (a ostatnio w wózku też...).

ja też od rana jakaś taka uchachana chodzę - jest dla nas w końcu jakaś nadzieja, oby było lepiej:tak:. Jutro kupię Karolce gryzaczek w kształcie kaczki, niech się córa zemści za mamusię :tak::-D

Jesli chodzi o usypianie, to u Karolina ostatnio lubi wtulać się w koyk i jak ma "gołą" buzię to ciężko jej zasnąć:sorry:

Jesteście wszystkie OKROPNE!!!:-D:-D:-D Nie kopie się leżącego!!!:-D:-D:-D (choć ja bym chętnie nie tylko kopnęła, ale i zdeptała).
A Magda już dawno obrabia kaczorowi d...

reklama
Do góry