N
Natuś_ka
Gość
Może to o mnie chodziło bo ja pisałamNa pewno nie pisałam bo się nie przyznaje publicznie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to o mnie chodziło bo ja pisałamNa pewno nie pisałam bo się nie przyznaje publicznie![]()
Nie, to już będzie 4 USG,bo miałam małe komplikacje i musiałam to często sprawdzać. To będzie 7 tygodni i 6 dni.Pierwsze usg? ktory bedziesz wtedy tydzien?
Cieszę się bardzo, gratuluję <3Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Cieszę się bardzo, gratuluję <3Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Kurde ja chyba muszę pomału takie kupić. To jest dziwne, ale już mi odstaje lekko brzuch. Zawsze miałam płaski, a teraz faktycznie go widać,szokCieszę sie ze wszystkie wizyty wypadły pomyślnie
A ja sie muszę pochwalić ze dzisiaj zrobilam pierwszy ciążowy zakupa mianowicie leginsy z miejscem na brzuszek, fajne rozciągliwe wiec pasują już teraz a posłużą mam nadzieje przez dłuższy okres
![]()
Ja tez mam duza nadwage przy 164cm. Lekarz nic nie mówił.Ja mam serio duza nadwage. Jak widze, ze ktos tak mowi, a wazy 68kg to ja sie nawet nie odzywam. Ja nad swoja waga nie potrafilam zapanowac, jojo wracalo jak bumerang, wczesniej jeszcze hormony i bez komentarza. Ale trudno gruby czy chudy, kazdy chce byc szczesliwy![]()