reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja też myślałem że będę już jakieś wieści. Czekam niecierpliwie.

Wczoraj wieczorem mocno mnie brzuch bolał ale wzięłam nospe, położyłam się i przeszło. Dzisiaj rano zebrałem cała ferajne i pojechałam na tą bęte. Teraz czekam na teściowa i zabieram chłopaków do przedszkola. Potem poproszę żeby z nimi jeszcze chwilę została a ja pojadę do gina. Muszę jej coś nasciemniac że do pracy muszę podjechać czy coś. A u gina postaram się wyprosic o usg. Powiem że mnie brzuch pobolewa i boję się że ta luteina już nie będzie potrzebna... tak czy inaczej powinnam już dzisiaj coś wiedzieć. Jeśli nie z usg to z przyrostu bety.

Wczoraj wieczorem mocno mnie brzuch bolał ale wzięłam nospe, położyłam się i przeszło. Dzisiaj rano zebrałem cała ferajne i pojechałam na tą bęte. Teraz czekam na teściowa i zabieram chłopaków do przedszkola. Potem poproszę żeby z nimi jeszcze chwilę została a ja pojadę do gina. Muszę jej coś nasciemniac że do pracy muszę podjechać czy coś. A u gina postaram się wyprosic o usg. Powiem że mnie brzuch pobolewa i boję się że ta luteina już nie będzie potrzebna... tak czy inaczej powinnam już dzisiaj coś wiedzieć. Jeśli nie z usg to z przyrostu bety.
To czekamy również na twoją betę oraz usg :).

Super by bylo, gdyby Ci zrobili to usg dzisiaj. Trzymam kciuki zeby bylo w porządku.

Dziewczyny ja chyba przejde sie jutro do lekarza zobaczyc, czy nadal dzidzi sie rozwija i jesli tak, to wziac l4 chociaż na tydzień.

Dziewczyny ja już po wizycie. Ciąża żywa. Jest serduszko pięknie bijące. Z usg wychodzi 6t 4d. Mam zlecone badania, a karta ciąży zostanie założona przy następnej wizycie czyli za 4 tygodnie. Lekarz mówił, że wszystko w porządku a plamka krwi mogła pojawić się przy zagnieżdżaniu jeszcze. Od 5 rano nie spałam ze strachu... uff

Dziewczyny ja już po wizycie. Ciąża żywa. Jest serduszko pięknie bijące. Z usg wychodzi 6t 4d. Mam zlecone badania, a karta ciąży zostanie założona przy następnej wizycie czyli za 4 tygodnie. Lekarz mówił, że wszystko w porządku a plamka krwi mogła pojawić się przy zagnieżdżaniu jeszcze. Od 5 rano nie spałam ze strachu... uff
Pozytywnych wiadomości nigdy za wiele. Gratuluję.

reklama
Super by bylo, gdyby Ci zrobili to usg dzisiaj. Trzymam kciuki zeby bylo w porządku.

Dziewczyny ja chyba przejde sie jutro do lekarza zobaczyc, czy nadal dzidzi sie rozwija i jesli tak, to wziac l4 chociaż na tydzień.
Oczywiście że tak. Przecież ty miałaś jakieś plamienia, mam rację? Myślałam, że już dawno masz l4.

Do góry