Poddała się już... tak ją męcząU mnie juz po badaniach i po ktg.
Kluska odpuscila sabotowanie tegoz jakze pasjonujacego zapisu i nie ucieka non stop wiec wystarcza jak leze po 20 minut
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poddała się już... tak ją męcząU mnie juz po badaniach i po ktg.
Kluska odpuscila sabotowanie tegoz jakze pasjonujacego zapisu i nie ucieka non stop wiec wystarcza jak leze po 20 minut
Gosi pewnie o połóg chodziło hihi [emoji16]Hihi.
Goj pamietaj ze karmienie to nie antykoncepcja bo moja znajoma tak sir nabawila 4 bobaska![]()
Jedyny mankament to po tym darciu następnego dnia gardło boli
No ja metalowe gatki a S. już pytał kiedy coś będzie między nami...
Berek.
Śniło mi się: spuchnięte stopy. Kot drażniący się z wiewiórką. Godzina 19:30. Śnieg z deszczem. Czarne parasole.
Interpretujcie![]()
Nie będzie seksuHihi.
Goj pamietaj ze karmienie to nie antykoncepcja bo moja znajoma tak sir nabawila 4 bobaska![]()
Od grudnia nie używał...Spieszy mu się![]()
No nie wiemJakbys tak mojemu chlopu powiedziala to chyba by sie w kosmos wystrzelil![]()
Część dziewczyny
Szykuje się na wizytę. KTG i konsultację. Mam nadzieję ,że coś się tam ruszyło ...
W nocy myślałam ,że się zaczęło , bo zerwał mnie ze snu bardzo bolesny skurcz , ale oczywiście cisza . Rano rzyganko.