Nie mam zielonego pojęcia. Dlatego moja mama skonsultuje te wyniki z jakimś lekarzem na dyżurze. Albo złapie jakiegoś pediatre albo urologaI co to oznacza. Bo ja dzisiaj też odbieram wyniki i się martwię co z moją ..
reklama
Biedroneczka10
Fanka BB :)
Dziewczyny , jestem prawie 4 tygodnie po porodzie i krwawię już bardzo mało ale zastanawia mnie czy Wy też tak macie że po większym wysiłku no zniesienie gondoli na dół na spacer krwawicie więcej?
Mikasa7
@kasiak85 i @KatiNails zdrówka dla Waszych córeczkę, trzymam kciuki,żeby było dobrze!!!
Zastanawiam się czy i mojej nie zbadać moczu...też taka niespokojny zwłaszcza wieczorami...kolki to na pewno nie są... U dziewczynek łatwiej o jakaś infekcje układu moczowego... zawartość woreczka przelać do pojemnika czy włożyć woreczek do pojemnika?
@KatiNails może mocz źle pobrany?
Zastanawiam się czy i mojej nie zbadać moczu...też taka niespokojny zwłaszcza wieczorami...kolki to na pewno nie są... U dziewczynek łatwiej o jakaś infekcje układu moczowego... zawartość woreczka przelać do pojemnika czy włożyć woreczek do pojemnika?
Mikasa7
U mnie jutro 4 tyg. Już prawie nie płakałam w ogóle,A dziś znowu krew. Jak mam więcej stresu czy więcej chodzę to więcej leciDziewczyny , jestem prawie 4 tygodnie po porodzie i krwawię już bardzo mało ale zastanawia mnie czy Wy też tak macie że po większym wysiłku no zniesienie gondoli na dół na spacer krwawicie więcej?
To byłyby bakterie liczne a nie leukocyty i nabłonki okrągłe.@kasiak85 i @KatiNails zdrówka dla Waszych córeczkę, trzymam kciuki,żeby było dobrze!!!
Reszta w normie wszystko.
I nie przelewaj z worka do pojemnika. Włóż woreczek do pojemnika. Żeby bakterii tam nie dołożyć@kasiak85 i @KatiNails zdrówka dla Waszych córeczkę, trzymam kciuki,żeby było dobrze!!!
E
Ewka34
Gość
Tez sie obawialam ,bo koszt spory ,ale oplaca sie i dodatkowo bez chemiiA Ewka dzięki że to napisałaś. Trochę sprzęt kosztuje ale już dawno się nad nim zatanawialam. Tylko ciągle się boje ze pozytywne opinie to na zlecenie firmy. A wogole nie stosujecie zabezpieczenia innego? I czytałam że mało tych dni kiedy można to prawda?
Maljan
Ja nie dźwigam jeszcze nawet gondoli. Tak sobie wpoiłam do głowy, że podczas połogu nie powinno się nic dźwigać [emoji14]Dziewczyny , jestem prawie 4 tygodnie po porodzie i krwawię już bardzo mało ale zastanawia mnie czy Wy też tak macie że po większym wysiłku no zniesienie gondoli na dół na spacer krwawicie więcej?
E
Ewka34
Gość
Juz mialam to w nawykuO rany ale wynalazeka jak was poniesie i zapomnicie zmierzyć temperatury ?
Ja bym chyba nie zaufała komputerkowi![]()
reklama
E
Ewka34
Gość
Kilka minut i po kazdym nakarmieniuNa długo ja tak kładziesz codziennie ? Ja chyba zbyt rzadko i na krótko :/ muszę się ogarnąć i nie zapominać kłaść na brzuszku bo tylko jej krzywdę zrobię ..