reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A napiszcie mi właśnie czy miałyście wizyty położnych w domu przed porodem, ja bynajmniej nie....

Ja tez nie mam żadnych wizyt. Nawet nikt mi nie proponował ani się mną nie interesował :)
Ogólnie mam wrażenie, ze trochę słabo poprowadziłam te ciąże. Chodziłam do różnych lekarzy, różnych placówek przez co nie byłam zżyta z żadnym. Nie miałam nikogo takiego kogo mogłabym się zapytać co i jak np do niego dzwoniąc a i na IP na szczęście nie musiałam jechać.
Drugą ( jeśli się kiedyś na nią zdecyduje) to już bym chciała zupełnie inaczej prowadzić :)

No proszę jakie ciche myszki nam tu siedzą[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Tyle piszecie, że ciężko mi się wstrzelic z jakimś sensownym komentarzem :)
Ja miałam wczoraj ktg, zapisaly mi się dwa skurcze, których nie czułam ...
Doktor stwierdziła po badaniu że mój poród to kwestia 2-3 dni. Także czekam, brzuch się coraz częściej spina i mam wrażenie, że Mała wkłada główkę w kanał,czuję takie rozpieranie i nieprzyjemne kłucie.
Powodzenia wszystkim nierozpakowanym :)

Oj :( taki minus rodzenia po terminie? W sumie to miło by było jakby teraz przydreptala do Ciebie ta zastępcza żeby się przedstawić i zebys wiedziała jak wygląda (i czy na przykład każdym swoim ruchem albo otwarciem ust nie działa ci na nerwy czy coś...)No to uzupełniłam listę ;)

AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
cheetah
D_dream
dareczka1994
KatarzynaCarmen
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy

Rano o 6:00 standardowo obudziłam się razem z S. ale dziś nie dałam rady wstać razem z nim i zasnęłam.
Dopiero teraz obudził mnie telefonem.

Na klatce straszny hałas i wiercenie. Albo mi się wydaje albo właśnie teraz zaczęli remont co do którego wspólnota mieszkańców nie mogła się dogadać od 3 lat. Akurat teraz będą napieprzać i wiercić przez nie wiadomo ile czasu, kiedy ja mam urodzić maleństwo. Jeszcze wyjdzie na to że przez pierwsze tygodnie będę musiała mieszkać u rodziców...
A do tego ta bakteria w szpitalu...
Borze szumiący, zaczynam mieć wrażenie że wszechświat się na mnie uwziął.

Brzuch się spina, aż strach wstawać z łóżka.... Blanka, nie wychodz jeszcze ;(

Może po to teraz jest trudniej, aby później było łatwiej? Oby. Mam nadzieję że i sprawa z bakterią i remontem szybko minie.
Trzymam się cieplutko.

Ja tez nie mam żadnych wizyt. Nawet nikt mi nie proponował ani się mną nie interesował :)
Ogólnie mam wrażenie, ze trochę słabo poprowadziłam te ciąże. Chodziłam do różnych lekarzy, różnych placówek przez co nie byłam zżyta z żadnym. Nie miałam nikogo takiego kogo mogłabym się zapytać co i jak np do niego dzwoniąc a i na IP na szczęście nie musiałam jechać.
Drugą ( jeśli się kiedyś na nią zdecyduje) to już bym chciała zupełnie inaczej prowadzić :)
Aha, najważniejsze że z dzidzią wszystko ok [emoji4]
Tyle piszecie, że ciężko mi się wstrzelic z jakimś sensownym komentarzem :)
Ja miałam wczoraj ktg, zapisaly mi się dwa skurcze, których nie czułam ...
Doktor stwierdziła po badaniu że mój poród to kwestia 2-3 dni. Także czekam, brzuch się coraz częściej spina i mam wrażenie, że Mała wkłada główkę w kanał,czuję takie rozpieranie i nieprzyjemne kłucie.
Powodzenia wszystkim nierozpakowanym :)
Oj tam, też nie do wszystkiego da się podpiąć rozmowę, to trzymam kciuki by ruszyło coś u Ciebie [emoji110]
Ja jutro mam lekarza także zobaczymy co on mi powie.

reklama
Do góry