reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zaktualizowana lista czekających na rozpakowanie:
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KatarzynaCarmen
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy

Ciekawe jak tam Carmen? :)

Oooo a jak Ty taka ogarnięta to zrób pod spodem listę tych co urodziły i datę i imię dziecka i potem będziemy sobie dopisywać te z tych czekających na dol to tych rozpakowanych :)

reklama
Oooo a jak Ty taka ogarnięta to zrób pod spodem listę tych co urodziły i datę i imię dziecka i potem będziemy sobie dopisywać te z tych czekających na dol to tych rozpakowanych :)
Aż tak ogarnięta nie jestem xD
Nie wszystkie dziewczyny zamieściły info w wątku z maluszkami, więc ciężko teraz każdą odszukać, kiedy co i jak... A w ogóle to taka całkiem pierwsza pierwsza była Marylin?

Carmi dzięki za info, z tego co zdążyłam się zorientować to z cukrzyca na ktg wcześniej zalecają przychodzić. Ja jak nie urodzę do soboty to pojadę dzień po terminie czyli w nd. Jeszcze dziś te zebranie :/ żebym tylko tam nie zaczęła przedstawienia ;)
Zaczniesz rodzić jak Ci powiedzą ile forsy masz zostawić ;)

Obawiam się, że dla mnie chyba każde poza domem będzie można określić jako "za daleko"... ;)

Chyba ciężko nam się dziwić :) Od końca stycznia czekałyśmy na ten wrzesień :)

Ja 18 mam teraz wizytę.. ciekawe czy dotrwam.
Najpierw boimy się urodzić za wcześnie, a teraz, żeby nie przenosić :D
Ja miałam 11 wizytę i tez się bałam, że nie dotrwam, po tych moich objawach, a dotrwałam tam nic nie widac i dalej chodzę i pewnie jeszcze pochodzę :p

reklama
Do góry