reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ojej miałam przy bliźniakach pomagała suszarka, teraz na wszelki wypadek kupiłam już Floractin może zacznij mu coś dawać trzymam kciuki za krótki czas tych kolek
U Nas póki co obywa się bez leków czy czopków. Wystarcza masaż brzuszka. zwczoraj na wieczór wymasowałam młodego całego z oliwką. Pięknie mi potem spał.

reklama
To już trzeci dzień w tych samych godzinach, także wszechświat mnie nie lubi [emoji14] dzisiaj zadziałał szum z YouTube, więc od razu zamówiłam u koleżanki jej używanego szumisia. Ma być u mnie najpóźniej we wtorek :D
Ja mam darmową APP z różnymi szumami choć najlepiej na mojego działa wiayraczek w windzie... chłopak odlatuje w kilka sekund :eek:

GoJ tylko że ja spać nie mogę [emoji53] jestem w szoku , patrzę na moja kluskę teraz , a wg Pani macanki, wywrozyla że będzie 3 kg ..... A jest większa co mnie bardzo cieszy . [emoji5] Gosia ale naprawdę myślał że już koniec , bo przez to że zrobili mi zzo gdy przyjechałam do pokoju rozwarcie na 9cm więc było nie potrzebne, bo później czułam parte, a moja broszka w środku była znieczulenia. To był ten problem , no nie ważne , ważne że teraz już mała mam przy sobie. Nie karmię piersią. Pielęgniarki przychodzą co 2.5- 3h i karmić i butelka 10 ml
Mała sobie grzecznie śpi [emoji480] [emoji106]
Bo Cię adrenalina trzyma :) poczekaj jak spadnie :) mnie po Mikim chyba 3 doby trzymało... Szkoda że to nie trwa dłużej:) a co gapienia to cholera pierwsze czy 3 dziecko i tak człowiek napatrzyć się nie może że takie cudo sobie zrobił :)

Matki karmiące piszą po nocach [emoji14] młody coś zasnac nie może. Tzn może, ale na mnie, a tak to ja nie zasne ;p

reklama
Wiesz co jak ci się poród sam zacznie to tak ale jak masz wywoływany to nie wiesz kiedy skończy Ci nagle 10 cm i tu jest ten problem . Nie wiem sama , bo ja miałam skurcze parte A moja vagina znieczulenia parlam A nie czułam czy się główka wstawia no także nie wiem kurczę ja każdego inaczej działa do 4 cm dawałam rady później było gorzej dlatego się zdecydowałam, gdybym wiedziała że w ciąży 30 min skocza mi 5 cm to bym nie brała ale okxy działa zawsze inaczej na innego .
Znieczulenie też. Pamiętam koleżankę tak znieczulili że CC miała w końcu ;) no bo nie parła bo nie czuła nic ;)
Niestety wszystkie ingerencje farmakologiczne mogą utrudnić rodzenie....

Do góry