Cześć Kochane. Krew oddana. Za godzinę wyniki. Nie jadę do pracy bo zwariuje, tylko czekam w klinice. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Cześć Kochane. Krew oddana. Za godzinę wyniki. Nie jadę do pracy bo zwariuje, tylko czekam w klinice. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Mi embriolog proponował dwa, nie chciałam ciąży bliźniaczej i wzięłam 1. Trzydniowe wzięłabym dwa natomiast blastki rozdzieliłabym na dwa transfery.U mnie zależało od lekarza, za pierwszym podejściem z góry było ze jeden , a za drugim lekarz zasugerował dwa(a do 35 lat jeszcze mam dwa latka
![]()
Ja mam 6 blastek, a raczej już 4Mi embriolog proponował dwa, nie chciałam ciąży bliźniaczej i wzięłam 1. Trzydniowe wzięłabym dwa natomiast blastki rozdzieliłabym na dwa transfery.
6 blastek to super wynikJa mam 6 blastek, a raczej już 4u mnie w klinice trzymane są do blastek
![]()
Kochana termin jest napewno ok [emoji4] widzisz mi zrobili juz w 16tc i wszystko posprawdzane [emoji5]1.10. mam połówkowe, trochę wcześnie ale tam, gdzie robię, to są takie kolejki, że trzeba się umawiać chyba już na etapie zapłodnienia.no ale jak te moje brzdące tak szybko rosną, to będzie ok. [emoji16][emoji16][emoji16]
Ło matko! To czekamy.Beta 2,06
Est. 752,3
Prog. 18,52
Kolejna weryfikacja w sobotę. Poprzednim razem jak chwyciło to dzień później miałam betę 5. Póki co trzeba czekać do soboty. Ta beta też może być pozostałością po pregnylu. No nic, tu nic innego nie robimy tylko czekamy, każda na co innego
Taki wihajsterHehe. Takie coś z takim czymś.U mnie babcia tak mówiła, nie słyszałam tego od lat. Aż mi się sentymentalna łezka w oku zakręciła.
Za kolejna weryfikacje. Żeby beta była ciążowa [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️Beta 2,06
Est. 752,3
Prog. 18,52
Nie straszęWeź nie strasz mnie tymi szczepieniami
Wezzzzzz jak ja nie chce tych szczepień tyłku osobom to pokrzyżowało plany ale jeśli innego wyjścia na mnie nie maZa kolejna weryfikacje. Żeby beta była ciążowa [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Nie straszęczekam w takim razie co powie ci po wynikach.