reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy w Holandii

reklama
A jeszcze mam pytanie jak to jest z tym echo? Każda z Was ma tylko 3/4 W ciągu całej ciąży???
Moja przyjaciółka miesiąc temu tutaj rodziła i miała co miesiąc robione a ciążą książkowa. Wizyty co 3 tygodnie zaś czesciej ...Więc zastanawiam się czy to zależy od miasta i danego punktu czy już sama nie wiem od czego .... U mnie wizyty co 5 tygodni ... 2 echo juz miałam i niby ostatnie w 20 tyg ...a na poprzedniej wizycie inna gin zapewniała mnie że po 20 tyg będę pod ścisła kontrola i na pewno będę mieć jeszcze robione ... więc ja już całkiem bzikuje bo co wizyta inna gin i jedna wyklucza to co inna mówi. ..
Hej An co u Ciebie słychać jak tam ciaza mija ? Odezwij się czasem do nas [emoji295]

Hej dziewczyny co u Was u mnie 4dni do porodu A narazie jest wielka cisza , być może cisza przed burzą nie wiem jak to interpretować, nie chciałabym bardzo mieć wywolywanego porodu , tylko żeby się zaczęło samo .

reklama
Do góry