KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Zobaczymy w praktyce jak to będzie z moim pokarmem wszystko okaże się w praniu . [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny A szczepienia w holandii ? Ktoś coś wie na ten temat ?
Ja myślę te podstawowe po urodzeniu tzn ksztusiec itp A nie świnka czy rożyczka czy ospa . Bo ja sama nie byłam szczepiona na takie choroby tylko podstawy .Ja szczepilam ale odradzam szczepionki na grype bo mojs corka bardzo po niej chorowala az dostala anemii
Ja myślę te podstawowe po urodzeniu tzn ksztusiec itp A nie świnka czy rożyczka czy ospa . Bo ja sama nie byłam szczepiona na takie choroby tylko podstawy .
Hej An co u Ciebie słychać jak tam ciaza mija ? Odezwij się czasem do nas [emoji295]A jeszcze mam pytanie jak to jest z tym echo? Każda z Was ma tylko 3/4 W ciągu całej ciąży???
Moja przyjaciółka miesiąc temu tutaj rodziła i miała co miesiąc robione a ciążą książkowa. Wizyty co 3 tygodnie zaś czesciej ...Więc zastanawiam się czy to zależy od miasta i danego punktu czy już sama nie wiem od czego .... U mnie wizyty co 5 tygodni ... 2 echo juz miałam i niby ostatnie w 20 tyg ...a na poprzedniej wizycie inna gin zapewniała mnie że po 20 tyg będę pod ścisła kontrola i na pewno będę mieć jeszcze robione ... więc ja już całkiem bzikuje bo co wizyta inna gin i jedna wyklucza to co inna mówi. ..