reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

I mnie też okno otwarte, drzwi zamknięte, a malutka w samych bodach na długi rękaw. I najlepsze przychodzi dziś położna zbadać słuch, wchodzi do sali i mówi "ooo w końcu normalna sala, nie przegrzana i maluszek też normalnie ubrany, a nie jak w innych salach gorąco i dzieciaczki poubierane w kilka warstw i przykryte jeszcze kocykami".
Najgorzej jak dużo ludzi, ja jestem w 2 osobowej platnej, to jeszcze w miare. A taki sam pokoj obok rozmiarowo juz 4 osobowy, 2 razy wiecej mam, dzieci i odwiedzajacych.

reklama
Dziewczyny, myślałyście już, kiedy chcecie chrzcić dziecko? My chcieliśmy na święta, ale P mówi (i chyba słusznie), że mogą zdzierać za salę w tym okresie i że lepiej na Trzech Króli. Nie wiem, co o tym myśleć..

Kpina straszna !!!
Jadę do domu bo nie ma miejsc!!
Mam być w poniedziałek, bo w sumie przecież cukrzyca nie jest wskazaniem do wcześniejszego porodu a dziecka wcale tez nie jest duże, zwłaszcza ze ja jestem spora ( [emoji33][emoji33][emoji33])
Jestem wściekła, i Kamila mi szkoda, że wolne marnował...

Mnie też dzisiaj odeslali ... Brak miejsc w każdym szpitalu w mieście :szok: Lekarka wyjechała do mnie z tekstem, żebym modlila się żeby się w nocy nie zaczęła akcja ...

reklama
Do góry