sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 dpt progesteron 34.60
5dpt progesteron tylko 12.
Jejku Czemu mi tak spada?
@ilmenau o, znalazłam opisy tych testów wraz z przeciwwskazaniami
Link do: Harmony / NIPT Nieinwazyjne Testy Prenatalne
Tak dziś transfer. Słoneczko świeci A miały być burze więc musi być dobrze![]()
Progesteron jest wydzielany skokowo i nie każdy wychodzi we krwii. Narazie na spokojnie ja miałam cała ciąże „tylko” 15 raz udało mi się dobić do 30 bez zmian leków i wszystko było ok.Czemu tak bardzo spada?
Z tym progesteronem to same kłopoty. Ponoć wytwarzany jest pulsacyjnie i dlatego cześć klinik nawet nie poleca robić. Z reguły bierzemy i tak podwójne dawki czyli np. lutinus i Duphaston. Jak ciąża będzie to i progesteron ruszy w kolejnych tygodniach. Trzymam kciuki za powodzenie.Czemu tak bardzo spada?
Wszystkie przesyłamy pozytywne wibracje, niech się fasolka wygodnie zadomowi za kolejne 9miesiecyDzięki dziewczynywłaśnie jedziemy do kliniki. Oby ten transfer był szczęśliwy
Jak wy wstawiacie nasze loginy![]()
To sa najpiekniejsze widoki [emoji7][emoji7] kochana gratuluje synka [emoji179][emoji179]Czesc dziewczynymusiałam przełożyć poniedziałkowa wizytę na dzisiaj i oglądałam właśnie swojego bejbika[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Pierwszy raz się dziś popłakałam ze szczęścia na widok tego maluszka[emoji173]️ Fikał jak szalony! Wszystko już widac nawet każdy paluszek! Kochane każdej z Was życzę takiego widoku bo to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało!!! I o dziwo mimo ze to 10t+4d to już było widac siusiaczka!! Będzie synuś!!! Rany jeszcze to do mnie nie dociera... [emoji173]️ co za szczęście [emoji173]️
No to pozostaje życzyć udanego dnia wolnego w poniedziałek...Super! I takie dni wolne nawet po przejechaniu 300 km się opłacają!
Cudownie gratki kochana teraz trzymam kciuki za przyrosty i nudna ciaze przez 9 miesiecy [emoji7][emoji7][emoji7]Ferrarko,
extra dla ciebie[emoji173]️zebys mogla juz puscic, paluszki rozprostowac ...
Tadam
Beta hcg 171 - 11 dpt ( 3,5 dniowych bejbolkow)[emoji173]️