Mama7
Fanka BB :)
Czyli już mały kogucik będzie
U nas od początku 62.. i całe szczęście bo 56 prawie nie mialam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i tu jest problem bo mnie też nikt o wiek nie pytałNo to k..wa świetnie bo mbie nikt w lidlu nigdy nie legitymował![]()
Wyglądamy staro... jesteśmy stare.. :'( :'( :' -( :' -(No i tu jest problem bo mnie też nikt o wiek nie pytałno tylko koleżanki dla beki
![]()
Jak na razie jest idealne tylko skurczy brak [emoji12]U mnie też 62 rozmiar. Aniach , kinder powodzenia. Agula jak tam ktg ?
Ciśnienie mierzyłas? Pijesz wystarczająco dużo wody?Dziewczyny glowa mi rozsadzi :/ od 3 w nocy walczę i przegrywam... o 3 apap o 11 paracetamol i dalej nic![]()
ciśnienie ok i butla wody plus herbatki wiec tu jest ok. to migrenowy napad bo takie mi się zdarzały a w ciazy pierwszy raz.... aż miskę wzięłam bo niestety tez potrafię cofnąć:/ juz niech wyłazi bo mam dosyćCiśnienie mierzyłas? Pijesz wystarczająco dużo wody?