Zbyt cicho ma w dzień?Powiem szczerze, ze moj tyle spi, ze czasem tez sie nudzenajgorsze jest to, ze chyba poprzestawiala mu sie noc z dniem i caly dzien potrafi przespac tylko z przerwa na cycka i pieluche, a w nocy lezy i sie rozglada, mruczy pod nosem i nie spi, przez to ja tez nie spie
![]()
reklama
No to super!Mam znajomego fizjo. Napięcie mięśniowe w granicach normy, czyli zwyczajnie silny chłop![]()
Alantanem dziś mu ogarniam i wietrze... zobaczymy...U mnie z cynkiem nie działało. Bepanthen pomógł.Trzymam kciuki, żeby samo się rozkręciło [emoji110]Mam nadzieję, że się udało SN i już tulisz Tytusa [emoji110]Czasowe. U nas też tak było. Za parę dni wszystko wróci do normy [emoji106]
D
Deleted member 178444
Gość
hahaha może być i takWygląda jakbyś kaczki na wodzie puszczała - ot spostrzeżenie mnie naszło może być jako komplement na pewno nie krytyka.
oluchapoducha
Fanka BB :)
D_dream możesz napisać co się działo podczas twojego porodu? Kinderbueno cały czas myślę o Tobie , współczuję bólu.... Kamil .Tobą cały czas jest?
oluchapoducha
Dziewczyny pozwalacie maluchom spać dłużej niż 3h ? Mój śpi dziś 4,5h i zaraz go budzę na karmienie.
18grudzien
KINDERBUENOO88 trzymam kciuki już niedługo...
Ale jestem śpiąca! Mam znowu drgawki ubrana jestem do spania w dres tak mi zimno i mnie telepie, właśnie nakarmiłam synka i idę spać a jutro już taka głupia nie będę idę spać w dzień razem z nim a nie pragnie, prasowanie, obiad a ja już czuję że opadam z sił! Więc moje drogie dobranoc mama nadzieje ze do 1 pospie
Ale jestem śpiąca! Mam znowu drgawki ubrana jestem do spania w dres tak mi zimno i mnie telepie, właśnie nakarmiłam synka i idę spać a jutro już taka głupia nie będę idę spać w dzień razem z nim a nie pragnie, prasowanie, obiad a ja już czuję że opadam z sił! Więc moje drogie dobranoc mama nadzieje ze do 1 pospie
18grudzien
Pewnie a w nocy to aż się cieszę że śpi tylko ja butla więc to też inaczejDziewczyny pozwalacie maluchom spać dłużej niż 3h ? Mój śpi dziś 4,5h i zaraz go budzę na karmienie.
AniaMamax3❤❤❤
Kuźwa że też nie chce ruszyć... U mnie za to spiny się zaczynają i to fest śluz z krwią chyba coś rusza... Ciężka nocNie urodziłam jeszcze...
Szybki update : od 9 mam oksy, o 12:00 przebity pęcherz. Skurcze od 14 co 2 min po 1 min ale wciąż mam szyjkę. Jak mnie badają to wyje z bólu jak mam skurcz to wyje z bólu- nie mam wciąż znieczulenia przez te szyjkę. O 17stej pow ze będzie cesarka bo ta moja szyjka kamienna ale wciąż czekam bo maja nadzieje ze coś się ruszy...
Ja jestem wrakiem człowiekiem, opieka przemiła ale co z tego jak ja nie daje radę. Chodzę pod prysznic, chodzę po pokoju, skacze na piłce...
Tragedia
reklama
kasiaczek89pl
Ja staram sie wierzyc, ze to wiszenie na piersi caly dzien jest czasowe, bo dzisiaj autentycznie musialam wybierac czy myje zeby czy jem kanapke...jak spal po 3 h (a tak bylo jeszcze 3 dni temu) to inaczej bylo- ibiady robilam i ciasto nawet upieklam
Przejdzie. Tez miałam takie dni. Ciągnęło się i ciągnęło. Teraz przy piersi może 10-15 min potem się przytulamy chwile i do łóżeczka. Siedzę obok pokazuje książeczki zabawki. Jak widzę ze zmęczony to przykrywam i zasypia. Na godz tylko bo je co dwie. Ale dobre i to