G
gosc19
Gość
nooo [emoji23]Dopiero po? Do maja daleeeekooooo![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooo [emoji23]Dopiero po? Do maja daleeeekooooo![]()
28.08... takze raczej nie ma szans... do ew zaplodnienia moglo dojsc ok 8-11.09Patula na melosci woda z cytryna to raczej Ci pogorszy sprawe [emoji16] ale mozesz sprobowac ogorka, typko nie miety.
Zuza a kiedy mialas ost @?
Kochana trzymam kciuki żeby beta wzrosla;*28.08... takze raczej nie ma szans... do ew zaplodnienia moglo dojsc ok 8-11.09
mam plamienia takze raczej kicha....ale dziwi mnie jedno ze krwawienia co mogloby swiadczyc o poronieniu nie ma i nie bylo nie bylo tez zadnego skrzepu... to wszystko ma bardzo duzo niejasnosci.....Kochana trzymam kciuki żeby beta wzrosla;*
I okazało się ze jesteś w upragnionej ciazy;*
Do poniedziałku nie daleko.
moja mama i moj P. mnie pocieszaja ale wiem ze robia to bo bardzo oboje mnie kochaja... prosilam ich zeby tego nie robili bo wydaje mi sie wtedy ze tak bardzo zawiodlam... wiem wiem nie mialam na to wplywu ale to okropne uczucie
Ale skoro do zaplodnienia moglo dojsc ok.8-11 to by sie zgadzalo ze to ok 3 tydzien.28.08... takze raczej nie ma szans... do ew zaplodnienia moglo dojsc ok 8-11.09
dam znaka.. aaaa nie pamietam ktora z dziewczyn mowila o zaparciach ale dowiedzialam sie dzisiaj ze bardzo dobre jest kiwiAle skoro do zaplodnienia moglo dojsc ok.8-11 to by sie zgadzalo ze to ok 3 tydzien.
Niczym nie zawiodlas, nic nie zrobilas zle. Poki co odpoczywaj bo to mozesz zrobic i skoro krwawienia zadnego nie ma to dobry znak. Czekamy do poniedzialku :-)