reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2019

moja mama i moj P. mnie pocieszaja ale wiem ze robia to bo bardzo oboje mnie kochaja... prosilam ich zeby tego nie robili bo wydaje mi sie wtedy ze tak bardzo zawiodlam... wiem wiem nie mialam na to wplywu ale to okropne uczucie
Trzymam kciuki Kochana :-*
Dobrze że masz ludzi dookoła siebie co kochają Ciebie bezgranicznie. Zobaczysz będzie dobrze !

reklama
Mnie straszne do kwaśnego ciągnie. Zawsze piłam dużo wody, a teraz rano po przebudzeniu pierwsze co muszę wypić to puszkę sprita, bo inaczej wymioty do wieczora mnie męczą. Tak to.mi zdrowe odżywianie wychodzi ;-)

Mnie straszne do kwaśnego ciągnie. Zawsze piłam dużo wody, a teraz rano po przebudzeniu pierwsze co muszę wypić to puszkę sprita, bo inaczej wymioty do wieczora mnie męczą. Tak to.mi zdrowe odżywianie wychodzi ;-)
Ja to sie martwie ze wszystkie sloiki kiszonych ogorkow wyjadlam juz tesciowej :p a zeby bylo malo to ostatnio wypilam sok z nich:p

Ja to sie martwie ze wszystkie sloiki kiszonych ogorkow wyjadlam juz tesciowej :p a zeby bylo malo to ostatnio wypilam sok z nich:p
To mi.kiszonki śmierdzą. Za to kwaśny krem z pomidorów, śmietana, cytrusy ale kwaśne to podstawa diety ;-) no i zielone pesto w każdej ilości :-)
Wszystkie słodycze są bleee bo za słodkie

Ja wlasnie ani z synkiem ani z corka nie mialam takiego odrzucenia od slodkiego. Ale pamietam ze ogorki i sledzie byly przy synku. A po pizzy to ja ostatnio siedzialam w toalecie :/

Myślę, że każda ciąża jest inna. A jaka płeć niedługo się okaże
Mąż chce drugiego synka, a mi.obojętnie więc spokojnie czekam ;-)

reklama
Do góry