D
Deleted member 180961
Gość
My wyszlismy w 6 dobie, ale glownie przez to ze bylismy dluzej w szpitalu. Dzisiaj piekna pogoda i az zal, ze zostajemy w domu ale mlody zakatarzony 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W połogu nie. Może wywołać krwotok.Dziewczyny mam pytanie , czy my po porodzie możemy korzystać z sauny ?? Mam w domu i nie musze nigdzie jeździć Ale obawiam się czy mi nie zaszkodzi ..
Ok dzięki za info, bo ten mój mi cały czas nawija żebym poszła ze mi będzie lepiej po saunie, a ja nie za bardzo lubię bo boję się zamkniętych pomieszczeń takich małych i gorącychW połogu nie. Może wywołać krwotok.
Moja płacze jak próbuje jej śpiewaćWitajcie !
U nas wczoraj odwiedzinki były ,kumpele z uczelnii. I oczywiście prezenty.
Trochę prezent nie strzelony. Zawsze wolę jak ktoś się pyta co jest potrzebne bo to wtedy mniej marnowania pieniędzy. Ale każdy ma swoje podejście.
Majka otrzymała Szumusia. Ja na razie nic jej nie włączam bo takiej potrzeby nie ma więc po co. Uspokajam ja cycem lub spiewem
Mechanizm wyciągnięty i ma Misia do tulenia.
Po 30 minutach 135/95 i serce trochę się uspokoiło. Muszę wyczilować i pamiętać o piciu bo dziś tylko dwa kubły kawy i cola... to kur.wa mam co chciałam!!Ja też mam takie obawy jak coś mi dolega.... potas dobry na takie ciśnienie
Goj pilnuj tego picia, racja!Po 30 minutach 135/95 i serce trochę się uspokoiło. Muszę wyczilować i pamiętać o piciu bo dziś tylko dwa kubły kawy i cola... to kur.wa mam co chciałam!!