Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzedniej ciąży chodziliśmy zawsze razem ja, mąż i synek. Teraz to byłam raz i tylko z młodszym synem bo mąż był w pracy. W sumie to nie wiem czy na kolejną wizytę to zabiorę. Może pojadę sama. Ale tak to nie ma problemu. Mąż chodził na usg zawsze patrzył razem ze mną.@Ann_
Pod koniec moze sie ten polip wchlonac, a tak to bedzie, o ile lekarz nie zadecyduje, zeby go np. podwiazac, ale to zawsze jakas ingerencja..
Ja mam pytanie do Was takie czy Wasz maz, partner wchodzi z Wami na wizyte do gabinetu, w sensie ze jest podczas badania?
Ja w tamtej ciazy wchodzilam z mezem, a teraz chodze to doktora i jakos tak wieksze skrepowanie, doktor podczas badania kazal mu stanac za kotarka....;/
Może to organizm tak reaguje na zmiany. Wiesz tam się wszystko przesuwa, macica rośnie i może dlatego taki ból odczuwasz po tym złamaniu. Ale jak w pierwszej ciąży przeszło to i teraz może przejdzie.Ann nie mam pojecia, przed pierwsza ciaza mialam zebro zlamane, wiec myslalam ze to przez to, a teraz nie wiem. W kazdym razie to minelo jakos w pierwszej ciazy kolo 16 tc to moze teraz tez.
Patula haha co racja to racja [emoji23]
O ja mam za to bol bioder ja nie wiem jak z brzuchem bede spac jak mnienjuz bola...A ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach![]()
Oby było wszystko dobrze:-) pierwsze czy już drugie?Witam Was kochane
Ja dzisiaj rano miałam badania krwi
Trzymam kciuki za wszystkie zmartwione![]()
O, ja sie zastanawiałam czy tylko mnie bolą bo mam przeskakujące biodra...O ja mam za to bol bioder ja nie wiem jak z brzuchem bede spac jak mnienjuz bola...