Większe łóżko potrzebneBajdelka słyszę za ściana że i moja córka się kręci i zaraz przyjdzie.... mały budzi wszystkich, i męża co do pracy o 5 wstaje :/ ciasno się robi we 4 w jednym łóżku![]()
reklama
Dziewczyny te sapania charczenia i inne dziwne odgłosy od rozpaczy po ekstazę pidczas karmienia są NORMALNEMój tez tak tym nosem ciagle. W środę mam pediatrę to spytam. Ale zaglądałam mu do nosa i nic nie widziałam
A czasem to przy jedzeniu jak taki dzik w żołędziach![]()
My pielucha i wstępne cycanie mamy zaliczone. Młody u siebie leży i walczy ze snem ale w ciszy więc jest ok. Muszę ogarniać bo teraz muszę ciągle K. wozić do szkoły i odbierać a był moment że robił to S. i się odzwyczaiłamWitam wczesnym porankiem. U nas jedzonko 23, 2 i po 4 ale teraz się rozbudziła i tak cycamy z przerwami od tej 4.
Bo to gardłowe w 90% ale brzmi czasem jak zatokoweMoja też charczy. Śmiejemy się, że to niedźwiadek. Ale to bardziej takie gardłowe, a nie nosowe. Chociaż na początku też myślałam, że to z nosa i zaglądałam, ale jak nie je to normalnie oddycha, więc zostawiłam w spokoju.
AgulaK82
Fanka BB :)
No u nas prócz zmiany pieluchy to jeszcze zmiana ubioru bo tak się schawczyła że poszło na nią i na mnie. Ona jak zje nie potrafi normalnie odbić i gdy położę to spokojnie leżeć tylko musi się przeć, denerwować i wtedy ulewa... Teraz dopiero zasypia przy cycu...My pielucha i wstępne cycanie mamy zaliczone. Młody u siebie leży i walczy ze snem ale w ciszy więc jest ok. Muszę ogarniać bo teraz muszę ciągle K. wozić do szkoły i odbierać a był moment że robił to S. i się odzwyczaiłam![]()
18grudzien
Tak zgadzam się mój też tak maDziewczyny te sapania charczenia i inne dziwne odgłosy od rozpaczy po ekstazę pidczas karmienia są NORMALNE
18grudzien
U mnie dwa przebierania obsikany po szyję co mu założę jakiś fajny pajacyk ma na chwilę, pampersy Dada co dostałam już spakowałam dla kuzynki za tydzień ma termin są jednak małe ale te firmy pampers są dłuższe i daje mu tego siusiaka na dół i falabnke z pampersa ładnie wyciągam i za każdym razem mu zmieniem w nocy pampka i dalej cały obsikany ehhhhh jakbym robiła jak GoJ to chyba by mu ten mocz uszami wyleciał....
18grudzien
Chce mi się kawy ale czekam na aż wstawię jedna córka aby mi zrobiła i podała do łóżka 
Co u was?
Co u was?
reklama
A ile ona ma? Bo u Nas dopiero teraz się uspokaja...No u nas prócz zmiany pieluchy to jeszcze zmiana ubioru bo tak się schawczyła że poszło na nią i na mnie. Ona jak zje nie potrafi normalnie odbić i gdy położę to spokojnie leżeć tylko musi się przeć, denerwować i wtedy ulewa... Teraz dopiero zasypia przy cycu...