reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam wczesnym porankiem. U nas jedzonko 23, 2 i po 4 ale teraz się rozbudziła i tak cycamy z przerwami od tej 4.
My pielucha i wstępne cycanie mamy zaliczone. Młody u siebie leży i walczy ze snem ale w ciszy więc jest ok. Muszę ogarniać bo teraz muszę ciągle K. wozić do szkoły i odbierać a był moment że robił to S. i się odzwyczaiłam ;)

Moja też charczy. Śmiejemy się, że to niedźwiadek. Ale to bardziej takie gardłowe, a nie nosowe. Chociaż na początku też myślałam, że to z nosa i zaglądałam, ale jak nie je to normalnie oddycha, więc zostawiłam w spokoju.
Bo to gardłowe w 90% ale brzmi czasem jak zatokowe ;) stąd mylne sądzenie że to nosem idzie...

My pielucha i wstępne cycanie mamy zaliczone. Młody u siebie leży i walczy ze snem ale w ciszy więc jest ok. Muszę ogarniać bo teraz muszę ciągle K. wozić do szkoły i odbierać a był moment że robił to S. i się odzwyczaiłam ;)
No u nas prócz zmiany pieluchy to jeszcze zmiana ubioru bo tak się schawczyła że poszło na nią i na mnie. Ona jak zje nie potrafi normalnie odbić i gdy położę to spokojnie leżeć tylko musi się przeć, denerwować i wtedy ulewa... Teraz dopiero zasypia przy cycu...

U mnie dwa przebierania obsikany po szyję co mu założę jakiś fajny pajacyk ma na chwilę, pampersy Dada co dostałam już spakowałam dla kuzynki za tydzień ma termin są jednak małe ale te firmy pampers są dłuższe i daje mu tego siusiaka na dół i falabnke z pampersa ładnie wyciągam i za każdym razem mu zmieniem w nocy pampka i dalej cały obsikany ehhhhh jakbym robiła jak GoJ to chyba by mu ten mocz uszami wyleciał....

reklama
No u nas prócz zmiany pieluchy to jeszcze zmiana ubioru bo tak się schawczyła że poszło na nią i na mnie. Ona jak zje nie potrafi normalnie odbić i gdy położę to spokojnie leżeć tylko musi się przeć, denerwować i wtedy ulewa... Teraz dopiero zasypia przy cycu...
A ile ona ma? Bo u Nas dopiero teraz się uspokaja...

Do góry