reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dobrze ze wszystko ok na wizycie [emoji6]Hej [emoji137] ja pol godziny temu wstalam [emoji57]na szczęście czuje sie dzis super wiec pranie juz sie pierze, pokoj, sypialnia i kuchnia ogarniete, pozniej musze firanki wyprac, umyc okna i podłogi no i mlodego pokój ogarnąć co bedzie chyba najtrudniejsze [emoji23]
Ja to mam tyle rzeczy do zrobienia że aż mi siebie żal :(

reklama
Hi, ja w kolejce u rodzinnego. Idę po zaświadczenie o ciąży no i pogadać o skierowaniu na badania krwi, może chociaż część uda się zrobić na nfz

Dziewczyny, z tymi rozstępami to się nie zgodzę. Ja też mam skłonności a po pierwszej ciąży nie zostały mi żadne poza kilkoma na biodrach, których nie smarowałam z takim zaangażowaniem jak brzuch, biodra i uda. Smarowałam się kilka razy dziennie od początku, brzuch kremem od Palmersa, resztę Mustelą, czasem Bio Oil.

U mnie 6t4d, w piątek byłam na USG i jest już serduszko więc nie stresuję się tak bardzo już :)

Dziewczyny, z tymi rozstępami to się nie zgodzę. Ja też mam skłonności a po pierwszej ciąży nie zostały mi żadne poza kilkoma na biodrach, których nie smarowałam z takim zaangażowaniem jak brzuch, biodra i uda. Smarowałam się kilka razy dziennie od początku, brzuch kremem od Palmersa, resztę Mustelą, czasem Bio Oil.

U mnie 6t4d, w piątek byłam na USG i jest już serduszko więc nie stresuję się tak bardzo już :)
Super, że już mogłaś usłyszeć serduszko ;):)

Ja smaruje zwykłymi kremami ujędrniającymi z rosska, nie zamierzam kupować nic konkretnie na rozstępy bo i tak mi sie robia mimo smarowania od poczatku pierwszej ciazy [emoji6]
ja tez tak sądze, stosowałam tyle kremow,olejków a lekarz powiedział mi ze jesli mam tendencje genetyczna to i tak wyjda rozstepy. i mam dzis zaorany mega brzuch :p

super

:) ja 22 ide do gin i bede miec wtedy 6t5d mam nadzieje ze serduszko bedzie :)

Inna sprawa ile się w ciąży przytyje. Jeśli ktoś zwiększy wagę o ponad 20 kg w ciągu kilku miesięcy to faktycznie kosmetyki mogą nie dać rady ;)

Dzień dobry [emoji3] u nas młody wstał o 7 ale ja i tak padam.. Objawow zero może lekkie mdłości przez chwilę i dużo śluzu a tak to wszytsko ok :) młody mi zaczyna kaszlec już mi ręce opadają [emoji22] widzę że 22 dużo nas będzie na wizytach :)

reklama
To witam w klubie. Ja od wczoraj jestem na L4 na córkę. Kaszel ma taki, że nie daje jej spać. Dziś pędzimy do lekarza. Nie ma to jak jesienny sezon chorobowy :(

Dziewczyny, czy wy decydujecie się na badania genetyczne? Ja w poprzedniej ciąży robiłam test PAPP-a i teraz też chciałam zrobić, bo mam w pakiecie u swojego lekarza, ale moja ginekolog opowiadała mi o rozszerzonych i bardziej dokładnych badaniach i zaczęłam się zastanawiać.

Do góry