D
Deleted member 186142
Gość
Dzieki kochanaDodane [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dzieki kochanaDodane [emoji6]
Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciążaja w gole odkad jestem w ciazy nie mam ochoty na seks a w 1 ciazy to nie mogł sie mąż ode mnie opędzić![]()

Ja od 2 tygodni biorę Pregna Plus, kwas brałam od początku lipca żeby się trochę na zapas nafaszerowaćDziewczyny, czy bierzecie cos poza kwasem foliowym? Jakies wapno, magnez, witaminy, cos?
Też mam coś takiego.. nie stronię całkiem, ale w ogóle nie umiem się skupić na sobie i przyjemności bo ciągle myślę o ciąży.. może po jutrzejszej wizycie jak będzie wszystko ok to mi się zmieni.Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciąża![]()
Ja sam kwas foliowy zaczelam brac przed staraniami czyli w sierpniu zeszlego roku [emoji6] i bralam do kilku dni po pozytywnym tescie, a potem zaczęłam brac Doppelherz mama aktiv premim + chela mag b6 mama [emoji6]Dziewczyny, czy bierzecie cos poza kwasem foliowym? Jakies wapno, magnez, witaminy, cos?
Ja mam za to wieksza ochote niz wcześniej [emoji23]Ja o dziwo też nie mam ochoty, może z jakiej niewyjaśnionej obawy, bo to moja pierwsza ciąża![]()
Zazdro [emoji2]Ja mam za to wieksza ochote niz wcześniej [emoji23]
Mi lekarka kazała brać narazie tylko kwas foliowy dopuero po wynikach krwi dobierze mi witaminyDzieki :*
Popoludniu wysle meza do apteki po jakies witaminki
Do tej pory bralam tylko kwas foliowy.