My tak samo poza rotaMój miał 4 , a dwie rączki i w dwie nóżki plus doustnie rotawirusy .
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tak samo poza rotaMój miał 4 , a dwie rączki i w dwie nóżki plus doustnie rotawirusy .
Jeśli ktoś szczupły to nie dziwne.. produkcja mleka i opieka nad dzieckiem dużo spała kalorii.
Mi się udało wrócić do wagi sprzed. Ale ja taka szczupła z natury nie jestem, a tylko się staramTy z tego co pamiętam byłaś super laska nawet w ciąży.. może jedź więcej i bardziej kaloryczne? W sumie to możesz pozwolić sobie na to wszystko co większość nie może. Ale co Ci powiedxiec- jedź słodycze i smażone?
Może ktoś podpowie sensowniej
I to mąż robił burgery ?U nas bardzo podobna sytacja.wszystkimi obowiazkami sie dzielimy. Gotuje przewaznie tylko maz. Wczoraj mielismy domowe burgery, a dzis nalesniki gryczane ze szpinakiem. My mamy taka czape na zime
Aż chce się z nią zaprzyjaźnić![]()
Tak. Po pierwszym porodzie. Przez tarczycę jak się okazało.
A to w moim jest sporo do ogarnięcia. WpadajJa sobie już uzmysłowiłam ze mam problemzrobiłam wszystko co miałam zrobić w domu
![]()
Zazdroszczę. Ja dziś tylko jedno pranie które jeszcze nie wisi. Ale młody trzeci dzień po szczepieniu śpi tylko na rękach. Zaczynam się martwićU mnie dzisiaj syn był łaskawy więc okna pomyte, firanki wyprasowane i powieszone , 3 prania zrobione aa i najważniejsze ciasto też zdążyłam zrobić
Rafaello z tego przepisu co kiedyś to wklejała @Bajdelka35![]()
Oznajmuj mu ze Ty wychodzisz w piątki i on zostaje z dzieckiemZazdroszcze wam takich facetow, moj nie jest jakis tam zly, ale chyba po ojcu ma podejscie, ze jego najwieksza rola w domu to wlasnie przynoszenie pieniedzy i na tym najchetniej by skonczyl.
Trzeba pokazac palcem to wtedy zrobi.
A co weekend wychodzenie z kolegami i ja sama z dzieciakiem. Nie przetlumacze mu, ze nie tak to mialo wygladac. Najwyrazniej nie dorosl do roli ojca, ale juz teraz to pobite gary.:/