18grudzien
Fanka BB :)
AniaStar napisz mi czy małemu samo tsh tylko???? No i morfologię zrobię coś jeszcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli kiepsko?To masz taki egzemplarz jak moja siostra![]()
Nie tylko Ty... ka od połówy ciazy chciałam...To chyba ja jedyna chciałam CC.
Byle tylko nie wcisnęli mi prób porodu pośladkowego
Ale koniec końców Ulka się zaklinowała w poprzek i nie szło jej ruszyć w żadną stronę![]()
U mojego czesto takie prezenie jest objawem powietrza w brzuszku - ja pionizuje go na spiocha i pomaga (zazwyczaj sie nie budzi![]()
Dziewczyny jeśli mam mleko zamrożone to jeśli chce wyjść wieczorem to rano wyjmuje na blat i się rozmraza ten dzień w temperaturze pokojowej? Czy tak wolno? Nie za długo? A może pokarm szybciej rozmraza?
Dziewczyny jeśli mam mleko zamrożone to jeśli chce wyjść wieczorem to rano wyjmuje na blat i się rozmraza ten dzień w temperaturze pokojowej? Czy tak wolno? Nie za długo? A może pokarm szybciej rozmraza?
Ja nie miałam co odciągnąć... Ledwo ledwo leciało z tych cyckówJa właśnie z tego samego powodu odciągałam mleko bo szarpała cyca, wściekala się a ssać nie chciała, do tej pory tak jest z tym że teraz częściej poświęcam czas na to by cyca złapała a nie będę ukrywać że mm już dostała kilka razy bo moje nie ściągnięte a ryjka darła. No dokładnie nie jest bo złapie mocno dziąsłami i szarpie jak Reksio szynkę...
U mnie niestety tez odruch wymiotny przy smoczku. Ostatnio ma tez odruch wymiotny przy cycku, jak juz jest najedzony i dalej ssie... :/Ach te dzieci, testują naszą cierpliwość... Moja tak jej starszy (młodszy syn) brat jest bezsmoczkowa... Niestety tylko poczuje gumę w ustach to językiem go wypycha, nawet odruchy wymiotne się pojawiły...