Kwestia dziadków i ich tego co robią czego nie a co w naszym mniemaniu powinni czy też przydałoby się to temat rzeka. No ale jeśli ona ewidentnie posiała ten strój to choćby z grzeczności powinna zaproponować zakup drugiego.D chodź już 3 rok to warto było zainwestować w porządne, zaczynaliśmy od tanich bo nie wiedzielismy czy się przydadza..
Teściowa to dziwna kobieta.. nie mogę jej zrozumieć jeśli chodzi o dzieciaki bo jej postępowanie często sobie zaprzecza. Jeśli chodzi o kupienie czegokolwiek Dawidowi i Klaudi, to jeśli już, to jakieś tanie dziadostwo ( chociaż ma dużo kasy). Klaudia dostała do tej pory od babci jedne leginsy z Lidla na 80 i maskotkę.. bez komentarza. Dawid też jak dostaję to jakieś ubrania z Lidla z promocji..
Teściowa mieszka 5 min od nas i już nie pracują oboje z teściem, a żeby coś pomogli, czy jak w ciąży byłam, czy teraz, to trzeba ich nie wiem jak prosić. Dziadek Dawida odbiera że szkoły, a teściowa żeby chociaż jakiś obiad przyniosła, to nie. raz była z Klaudia na spacerku godzinę jak spała.
reklama
Ja to kurde z porodu na poród coraz krócej rodzę. Teraz była godzina no półtorej to następne w 30 minut od 1 skurczu... Może być problemTen poród byk tak zaje...sty, że gdyby nie ciaza, to mogłabym rodzic co roku![]()
No i jak rozwiązać kwestię ciąży

A ja przypominam, że pas cnoty miałaś nosić [emoji87]Ja to kurde z porodu na poród coraz krócej rodzę. Teraz była godzina no półtorej to następne w 30 minut od 1 skurczu... Może być problem![]()
No i jak rozwiązać kwestię ciąży![]()
a no jak tak liczyć to i Bartka i Mikołaja rodziłam od pierwszych dni trzeciego trymestruGoj. Przypominam, że Ty rodziłas jakiś tydzień [emoji23]

Bo ciąży nie chcę ale urodzić mogęA ja przypominam, że pas cnoty miałaś nosić [emoji87]

W ogóle byli u nas teście. Teściu nawet nieobrażony i jak na niego to normalnie się zachowywał. I moje dzieci stwierdziły że jadą z Nimi do Otw. No i kurde pojechali. Miki śpi. I co?? Jak mam zasnąć jak nikt nie odp..la??
AgulaK82
Fanka BB :)
Kobieto ciesz się spokojem [emoji12][emoji12][emoji12]W ogóle byli u nas teście. Teściu nawet nieobrażony i jak na niego to normalnie się zachowywał. I moje dzieci stwierdziły że jadą z Nimi do Otw. No i kurde pojechali. Miki śpi. I co?? Jak mam zasnąć jak nikt nie odp..la??
No chyba bez awantur i hałasu czuję się nieswojoKobieto ciesz się spokojem [emoji12][emoji12][emoji12]
KINDERBUENOO88
reklama
KINDERBUENOO88
Ten poród byk tak zaje...sty, że gdyby nie ciaza, to mogłabym rodzic co roku![]()
To możemy założyć spółkę ja chodzę w ciąży a Ty rodzisz