Vivienne 1
Fanka BB :)
O kurczę dobrze że to nic poważnego.Generalnie chyba ok,ale bardzo bolała bo szyja,ma mięśnie naciągnięte i wieczorem bolała to głowa. Myślę że stres tez zrobił swoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczę dobrze że to nic poważnego.Generalnie chyba ok,ale bardzo bolała bo szyja,ma mięśnie naciągnięte i wieczorem bolała to głowa. Myślę że stres tez zrobił swoje
on w szpitalu przyjmuje i tam mam jechacChyba tak, patrzylam na necie i ten twoj lekarz to raczej nie przyjmuje w tym centrum prenatalnym, no nie ? [emoji848]
dobrze że nic poważnego....Generalnie chyba ok,ale bardzo bolała bo szyja,ma mięśnie naciągnięte i wieczorem bolała to głowa. Myślę że stres tez zrobił swoje
No to ja mam u innego lekarza, ale w sumie to nawet nazwiska teraz nie pamiętam [emoji12]on w szpitalu przyjmuje i tam mam jechac
ja mam tez 10+1@Nati dobrze, ze nic powaznego sie nie stalo.
Mi sie strasznie dluzy a to dopiero 10+1
Denerwujace jest to, ze to dopiero poczatek a ja juz musze biegac do toalety co chwilę :\ w nocy już po dwa razy wstaje
My przy pierwszej ciąży czytaliśmy ci tydzień na jakim etapie jest dziecko, a teraz nawet ja tego nie sprawdzam.Faceci to mają wyczucie... ech... Też mam Hi Mommy, przesłodkie są te wiadomości! [emoji7]
Ja z kolei mężowi zainstalowałam Preglife żeby był z konkretami bardziej na bieżąco i pilnie czyta póki co [emoji16]
Dzisiaj ja ide na 17:20 ale raczej bez usg. Tylko skonsultowac wyniki i umowic sie na prenatalne. Trzymajcie tylko kciuki zeby lekarz mnie do szpitala nie wyslal bo juz mnie tydzień temu straszyłHej dziewczyny kto dziś wizytuje ?Ja mam stresa jak nigdy od rana klocie w podbrzuszu a wizyta jutro