reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
My już w domku.
Wg mnie dziwne te wyniki,w sensie Wy macie więcej opisane, u mnie tylko po ang i tylko chromo 18 i 21 chyba ;/ żadnych obliczeń co do wcześniejszego porodu...
Do tego białko pappa wyszło odrobinę za niskie... Miał tak ktoś?
Niby mam się tym nie martwić, trzeba obserwować ciążę no i dobrze sprawdzic organy maleństwa po 20 tyg, ale już z tyłu glowy siedzą mi złe rzeczy [emoji21]

Ostatnia edycja:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Chyba na naszym forum same pozytywne wiadomości, [emoji4] oby do czerwca spokojnie i bez stresu dotrwać.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Chyba na naszym forum same pozytywne wiadomości, [emoji4] oby do czerwca spokojnie i bez stresu dotrwać.
Oprócz dziewczyn, które straciły swoje Maleństwa :( bądźcie dzielne!!

/
A co do prenatalnych - wierzę, że w poniedziałek wraz z odebraniem pappy dołączę swoje dobre wieści :))

My już w domku.
Wg mnie dziwne te wyniki,w sensie Wy macie więcej opisane, u mnie tylko po ang i tylko chromo 18 i 21 chyba ;/ żadnych obliczeń co do wcześniejszego porodu...
Niby mam się tym nie martwić, trzeba obserwować ciążę no i dobrze sprawdzic organy maleństwa po 20 tyg, ale już z tyłu glowy siedzą mi złe rzeczy [emoji21]
Ale prawdopodobieństwa niskie? Nie martw się na zapas. Na USG było wszystko ok?

On to ogolnie moglby byc non stop z babcią [emoji6] bylismy w tym roku tam maj-sierpień a potem wrzesień-październik i za kazdym razem jak wracalismy to byla tragedia bo jeden wielki ryk [emoji52] tak samo jak wtedy gdy babcia do pracy szla to młody w placz bo on chce z nia [emoji14]
Jak babcia jest to mama juz nie jest wazna [emoji14]
Hehe to prawda. U mnie tak jest z moim Tata. Jak jest dziadek to mama już nie potrzebna:p

On to ogolnie moglby byc non stop z babcią [emoji6] bylismy w tym roku tam maj-sierpień a potem wrzesień-październik i za kazdym razem jak wracalismy to byla tragedia bo jeden wielki ryk [emoji52] tak samo jak wtedy gdy babcia do pracy szla to młody w placz bo on chce z nia [emoji14]
Jak babcia jest to mama juz nie jest wazna [emoji14]
To jalbym o moim synku czytała. Tyle, ze on wpatrzony w dziadkow bardziej.

My już w domku.
Ja nie mam jeszcze wynikow bede miala dopiero za tydzien najwczesniej.
Nie stresuj się! Na pewno wszystko bedzie dobrze

reklama
My już w domku.
Wrzuc fotke moze tych wynikow co masz ? [emoji848]

Do góry