reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

Cześć dziewczyny. Inne wątki już strasznie przepełnione i pomieszane z ciężarówkami. Chciałabym do Was dołączyć mimo że jestem w trakcie starań. Mam wrażenie że to jeszcze potrwa. Aktualnie 5 cykl starań o drugie dziecko od sierpnia. Mam 36 lat i w domu 5 letniego synka.
Przeczytałam wszystkie Wasze posty od początku :)

reklama
@Migdalove to prawda, objawy są praktycznie takie same, tyle że w ciąży nie przychodzi @ :p

@BB_Anna witamy:) u nas na razie kameralnie i bez ciężarnych chociaż mam nadzieję że szybko się to zmieni.

Ja mm od dwóch dni dziwne bóle brzucha co sprawia że moje schizy są coraz bardziej realne. Więc albo poszaleliśmy i zaszłam za szybko w ciążę, albo dostanę okres tysiąclecia bo całe podbrzusze aż mi bąbluje...

Cześć dziewczyny. Inne wątki już strasznie przepełnione i pomieszane z ciężarówkami. Chciałabym do Was dołączyć mimo że jestem w trakcie starań. Mam wrażenie że to jeszcze potrwa. Aktualnie 5 cykl starań o drugie dziecko od sierpnia. Mam 36 lat i w domu 5 letniego synka.

Witam nową koleżankę! Fajnie , że dołączyłaś. Póki co nie jest Nas zawiele , ale zawsze raźniej.
Życzę Ci abyś nie musiała wcale czekać tak długo na maluszka [emoji846] A jak długo staraliście się o synka ?

@Migdalove to prawda, objawy są praktycznie takie same, tyle że w ciąży nie przychodzi @ [emoji14]

@BB_Anna witamy:) u nas na razie kameralnie i bez ciężarnych chociaż mam nadzieję że szybko się to zmieni.

Ja mm od dwóch dni dziwne bóle brzucha co sprawia że moje schizy są coraz bardziej realne. Więc albo poszaleliśmy i zaszłam za szybko w ciążę, albo dostanę okres tysiąclecia bo całe podbrzusze aż mi bąbluje...
A ile jeszcze do @ ?

Hej! :) Fajnie, że do nas dołączyłaś! :)

@Migdalove to prawda, objawy są praktycznie takie same, tyle że w ciąży nie przychodzi @ :p

No wiadomo. :D Dzisiaj się obudziłam i nadal cisza, no cóż, albo przyjdzie tak do 40 dnia cyklu albo wcale. :D Ale jakby się udało teraz przy zabezpieczeniach to byłabym w szoku. :D

Z synkiem udało się za 7 cyklem (pól roku)
Pózniej staralismy sie w 2016-17 i też po pół roku zaszłam w ciąże niestety pozamaciczną.
Może teraz też potrzebujecie tych 6 miesięcy. Zdrowa para ma czas do roku.. Nie macie żadnych problemów zdrowotnych jak rozumiem ?
Tym razem wszystko się skończy napewno szczęśliwie

reklama
A ile jeszcze do @ ?
Dzisiaj 23dc ale nie mam pojęcia ile teraz cykle mają dni bo ostatnią normalną @ miałam w czerwcu :p

No wiadomo. :D Dzisiaj się obudziłam i nadal cisza, no cóż, albo przyjdzie tak do 40 dnia cyklu albo wcale. :D Ale jakby się udało teraz przy zabezpieczeniach to byłabym w szoku. :D
Mi spadła mocno temperatura więc raczej nie sądzę, ale te bóle brzucha są dosyć dziwne. Jakby mi ktoś balon tam wepchnął.
Z synkiem udało się za 7 cyklem (pól roku)
Pózniej staralismy sie w 2016-17 i też po pół roku zaszłam w ciąże niestety pozamaciczną.
Przykro mi :( Teraz się uda, trzeba w to wierzyć! :)

Do góry