reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej kobietki! U was też tak ponuro za oknem że energii do jakiejkolwiek aktywności brak?
Ja w sumie dopiero h temu wstałam z łóżka bo mam wolne dziś, a teraz zajadam się kanapkami ze smalcem i kiszonym ogórkiem.... Tak mnie naszło jakoś [emoji39]
Jak wasze samopoczucie? Czekam już i dni odliczam do 21 grudnia, wtedy mam kolejną wizytę i prenatalne [emoji6]
U mnie pogoda tragedia :) ide zaraz polezec w wannie :)
Sprzatac mi sie nie chce :( normalnie zamiast na swieta sprzatac to u nas coraz wiekszy balagan :/

reklama
Cześć Mamusie czerwcowe, mam do Was pytanie :-) :)Jestem aktualnie w 14 tc, będąc wczoraj na usg prenatalnym(3D) lekarz stwierdził ze być może będę mieć syna:). Czy Któraś z Was na tym etapie ciąży tez juz Miała takie informacje? Zastanawiam się czy to nie za wcześnie na "nastawianie" się na płeć dzidzi.
Kilka postow wyzej o tym pisalysmy [emoji6] czesc z nas w 13,14 tc juz zna płeć [emoji6]

Wg mnie na 100% chłopak [emoji6] mogłabym non stop jeść kwaśne, słone. Gdzie ja zawsze kojarzona byłam ze słodyczami tak teraz nawet nie tknę...
Po za tym całkiem dobrze wyglądam, a biorąc pod uwagę większość przesądów to podobno dziewczynki odbierają mamie urodę [emoji16]
Oj, nie wierzyłabym w takie rzeczy jednak :D ja mogę jeść słone, kwaśne, chociaż słodkie.... nie ukrywam - nabyłam słabość do tego smaku [emoji39] mi wszyscy dookoła mówili "chłopak będzie bo ładnie wyglądasz" a ja na to "to poranna charakteryzacja, nie jest wcale tak dobrze" i faktycznie będzie córa :D
Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi:))

Wg mnie na 100% chłopak [emoji6] mogłabym non stop jeść kwaśne, słone. Gdzie ja zawsze kojarzona byłam ze słodyczami tak teraz nawet nie tknę...
Po za tym całkiem dobrze wyglądam, a biorąc pod uwagę większość przesądów to podobno dziewczynki odbierają mamie urodę [emoji16]
E tam przesady [emoji14] ja w pierwszej ciazy jadlam same slodycze wiec wedlug przesadow powinna byc corka a jest chlopak [emoji14] teraz w sumie slodkie nie musi dla mnie istnieć bo wole kwasne, slone, pikantne itp a ma byc dziewczyna [emoji14]

Oj, nie wierzyłabym w takie rzeczy jednak :D ja mogę jeść słone, kwaśne, chociaż słodkie.... nie ukrywam - nabyłam słabość do tego smaku [emoji39] mi wszyscy dookoła mówili "chłopak będzie bo ładnie wyglądasz" a ja na to "to poranna charakteryzacja, nie jest wcale tak dobrze" i faktycznie będzie córa :D
Ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi:))
Nie wierzę, wiem tylko że takie przesądy istnieją więc o tym piszę. Po prostu jakaś moja część mówi mi że będzie syn. A prawdę mówiąc nie ma to dla mnie znaczenia[emoji6]

Ja na szczęście święta spędzam u rodziców i teściowej [emoji16] więc sprzątać coś zamierzam, ale bez większych szaleństw [emoji16]
Ja też bez szaleństw :) do nas zadni goscie nie przychodzą. Na wigolie idziemy do rodzicow i cale dwa dni świat tez odwiedziny po calej rodzinie :) w domu tyle, ze bedziemy spać

reklama
A czy wam też do której powiedział datę dnia ,ktory zmienił wasze życie?[emoji16][emoji39]bo mi powiedział i zmieniłam apke teraz od poczęcia a nie od daty OM

Do góry